Je projecten opzetten
Projecten en folders creëren
Konveio PDF-documenten insluiten voor het verzamelen van feedback
Konveio PDF-documenten insluiten voor het verzamelen van feedback

Laat belanghebbenden en gebruikers direct commentaar achterlaten in ingesloten PDF's

Stijn Zwarts avatar
Geschreven door Stijn Zwarts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als onderdeel van ons streven om je overleginstrumentarium uit te breiden, zijn we verheugd de toevoeging van een documentannotatiemethode te kunnen aanbieden aan de reeks methoden voor overleg en het verzamelen van feedback die we al ondersteunen.

Door onze samenwerking en integratie met Konveio kun je interactieve PDF-documenten in je projectfasen invoegen en je belanghebbenden en gebruikers uitnodigen om direct in de ingesloten PDF opmerkingen achter te laten.

Hoe Konveio PDF-documenten in projecten insluiten

Het insluiten van Konveio PDF-documenten in je projecten is een eenvoudig proces. Volg deze stappen om je gebruikers naadloos feedback te laten geven op PDF's. Voor meer informatie over de commentaarinstellingen van Konveio en hoe je deze kunt selecteren voor een naadloze ervaring op CitizenLab:

1. Verkrijg de Konveio PDF embed code: Upload en zoek in je Konveio-account het PDF-document dat je wilt insluiten en genereer de door Konveio verstrekte insluitcode. Dit is een aangepaste, extra functie: om toegang te krijgen tot de Konveio Account moet je contact opnemen met je vertegenwoordiger van Government Success.

2. Toegang tot je engagementplatform. Navigeer naar de fase-instellingen, en kies uit de lijst de methode "Feedback op een document verzamelen".

3. Plak de insluitcode: Plak de embedcode in het daarvoor bestemde gebied. Je moet deze link enigszins bewerken door het eerste deel van de link met de tekst <iframe = ... src=" te verwijderen en het laatste deel van de link (vanaf " frameborder=) te verwijderen.

4. Toegangsrechten: Navigeer naar het tabblad 'Toegangsrechten' en configureer de deelnamevereisten voor die fase.

5. Voorbeeld en test: Sla de wijzigingen op en bekijk een voorbeeld van het ingesloten document. Controleer of de Konveio PDF correct wordt weergegeven en of alle interactieve en samenwerkingsfuncties werken zoals bedoeld.

6. Ga naar je Konveio-ruimte voor een samenvatting van de ontvangen feedback en download de ruwe deelnamegegevens.