Werkt het platform op alle browsers?

Zorg er zeker voor dat je browser altijd is geüpdatet, en overweeg om afscheid te nemen van Internet Explorer!

Joost Vandenbroele avatar
Geschreven door Joost Vandenbroele
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het platform werkt perfect op alle gangbare browsers: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari en Microsoft Edge. Zorg er zeker voor dat je browser altijd is geüpdatet naar de laatste versie.

Wat met Internet Explorer 11?

Op 17 augustus 2020 heeft Microsoft een tijdlijn gepubliceerd die aangeeft dat Internet Explorer 11 vanaf 30 november 2020 niet langer ondersteund zal worden door Microsoft Teams, en vanaf 17 augustus 2021 zal ondersteuning door alle Microsoft 365-producten ook stoppen.

Omdat Microsoft zelf Internet Explorer 11 niet langer ondersteunt, zullen wij ook geen verdere ondersteuning voorzien. Vanaf 1 juli 2021 ontwikkelen we het platform niet langer om de gebruikerservaring van dit browser te optimaliseren, wat betekent dat bepaalde acties niet meer goed zullen werken. We kunnen dus niet langer garanderen dat alles functioneel is en dat alles zorgvuldig weergegeven wordt binnen dit browser. We raden je daarom aan om een ander browser te gebruiken, of om te upgraden naar het nieuwe browser van Microsoft: Microsoft Edge.