Krijg toegang tot de Google Analytics data van je platform

Bezorg ons je Google Tracking ID en krijg toegang tot alle aan je platform gelinkte analytics

Joost Vandenbroele avatar
Geschreven door Joost Vandenbroele
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je zelf een Google Analytics account en wil je je platform hier aan linken, zodat je zelf zicht krijgen op jullie gegevens in GA (leeftijd, demografie, locaties, ..)? Dan moet je ons gewoon jullie Google Tracking ID bezorgen.

De Google Tracking ID's die we kunnen implementeren:

• Een UA-code

• Een GA4-code

• Een aangepaste HTML tag

Bezorg ons je Google Tracking ID via support@citizenlab.co en wij doen het nodige.

Hier lees je meer over Google Tag Manager en waar je de Google Tracking ID kunt vinden.