Houd je deelnemers up-to-date

Beantwoord de 5 W-vragen, voeg afbeeldingen toe, embed video's, voeg pdf's toe en update je publiek met een snelle e-mail

Joost Vandenbroele avatar
Geschreven door Joost Vandenbroele
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Houd je project- en tijdlijnbeschrijvingen up-do-date

Zorg er voor dat de inhoud van je project up-do-date blijft. Je wilt niet dat gebruikers op verouderde of onjuiste informatie stuiten in projecten. Het moet altijd duidelijk zijn waar het project over gaat, zowel voor bezoekers als actieve deelnemers.

Zorg er dus voor dat je in je projectbeschrijving minstens altijd de 5 W-vragen beantwoordt. Wie, wat, waarom, wanneer, waar en hoe?

• Wie mag er deelnemen?

• Wat wordt er van hen verwacht?

• Waarom is dit proces opgezet?

• Wanneer begin je en wanneer eindigt het?

• Hoe wordt de input verwerkt?

Gebruik uw project- en tijdlijn beschrijving om relevante informatie toe te voegen, zoals pdf's, afbeeldingen, hyperlinks etc.

Stuur snel een e-mail om je deelnemers op de hoogte te houden (niet zichtbaar voor anderen)

Je kunt eenvoudig individuele deelnemers of bepaalde gebruikersgroepen op de hoogte stellen door snelle e-mails vanaf het platform naar specifieke projedcten te sturen. Doe dat wanneer je relevante informatie of een activiteit toevoegt, of misschien wanneer je de tijdlijn verandert.

Gebruikersgroepen kunnen mensen zijn uit een specifieke buurt, vanaf een bepaalde leeftijd, mensen die hebben deelgenomen aan een bepaald project of mensen die nog geen idee hebben achtergelaten