De pagina Over aanpassen

Voeg afbeeldingen, bijlagen, foto's en contactgegevens toe!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je platform wordt gestart met standaardinhoud op de Over pagina met wat algemene informatie. De pagina Over is altijd bereikbaar via het tabblad 'Over' in de navigatiebalk. Gebruik deze pagina om het volgende toe te voegen:

• platformbrede Q&A's

• algemene achtergrondinformatie

• afbeeldingen

• video's

• bijlage (bijv. platformrichtlijnen)

• en vergeet vooral niet...

... vergeet de contactgegevens van je organisatie niet op de Over pagina. Je moet op zijn minst een e-mailadres toevoegen waarmee bezoekers en gebruikers van het platform contact kunnen opnemen als ze vragen hebben over je platform of onze projecten.

Je kunt de Over pagina aanpassen door te klikken op "Pagina's & menu" in het beheerderspaneel. Klik dan op "Bewerk" naast "Over". Niet vergeten: Klik op opslaan als je klaar bent met bewerken.

Hulp of ondersteuning nodig? Aarzel niet om contact op te nemen via support@CitizenLab.co