Veelvoorkomende problemen met inloggen en registreren

Heb je problemen met inloggen of registreren op het platform? Hier vind je de belangrijkste oorzaken en oplossingen om je te helpen (weer) toegang te krijgen!

Stijn Zwarts avatar
Geschreven door Stijn Zwarts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Krijg je een foutmelding als je je registreert op het platform of als je je wachtwoord opnieuw instelt? In dit artikel bekijken we de meest voorkomende oorzaken en laten we zien hoe je ze snel kunt oplossen.

1. Problemen met registratie

Als je een foutmelding krijgt dat je e-mailadres al bezet is door een lopende uitnodiging, betekent dit dat er een uitnodiging van het platform naar je e-mailadres is gestuurd. Deze uitnodiging bevat een link waarmee je de uitnodiging eerst moet accepteren voordat je je registratie kunt voltooien.

Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, is hij waarschijnlijk in je spambox terechtgekomen. Als je de e-mail ook daar niet kunt vinden, kun je contact met ons opnemen voor verdere instructies. Vind de contactgegevens op de "Over" pagina van je platform of neem contact op via support@citizenlab.nl. Vervolgens ontvang je een bericht om je te helpen je registratie te voltooien.

2. Problemen met inloggen

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op 'Wachtwoord vergeten?' klikken in het inlogscherm. Nadat je je e-mailadres hebt ingevoerd, wordt er een e-mail met een resetlink naar dat e-mailadres gestuurd. Met deze link kun je een nieuw wachtwoord instellen.

Opmerking: Om veiligheidsredenen is de resetlink slechts 1 uur geldig. Als de link is verlopen, kun je gewoon opnieuw op 'Wachtwoord vergeten?' klikken in het inlogscherm om een nieuwe resetlink te genereren.

Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, is hij waarschijnlijk in je spambox terechtgekomen. Als je de e-mail daar ook niet kunt vinden of hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op via support@citizenlab.nl.