Talen
De standaardtaal van uw platform en hoe u die kunt wijzigen

Ervoor zorgen dat uw platform in de door u gewenste taal is

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De eerste indruk is belangrijk. De standaard taal van je platform zal de taal zijn waarmee gebruikers begroet zullen worden bij hun eerste bezoek, dus het is belangrijk om het goed te hebben!

Om dit te doen, ga naar Instellingen > Algemeen > Talen en zorg ervoor dat in de sectie Talen de door je gekozen standaardtaal het eerste vakje links in de balk is. Als je deze wilt veranderen, verwijder je gewoon de andere talen, zodat de taal die je wilt helemaal links verschijnt.

De taal waarin de gebruiker zijn account registreert wordt automatisch zijn "voorkeurstaal", die de taal specificeert waarin het platform wordt weergegeven en die ook invloed heeft op hoe hun ideeën en opmerkingen automatisch worden vertaald, als je de automatische vertaalfunctie op uw platform hebt ingeschakeld.

Een gebruiker kan ook op elk moment zijn voorkeurstaal wijzigen door naar zijn accountinstellingen te gaan en dan op zijn profiel naar beneden te scrollen naar de taalinstelling.