Privacybeleid aanpassen voor jouw organisatie

Voeg je organisatie-items toe aan de pagina Privacybeleid

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onderaan elke pagina op de voorkant van het platform kunnen gebruikers het Privacybeleid van het platform vinden. Dit privacybeleid van CitizenLab wordt automatisch standaard toegevoegd aan deze pagina.

Via de algemene instellingen van het platform kun je de informatie op deze pagina bewerken. Als je wilt bewerken, ga dan naar de back-end van het platform en klik op "Instellingen" > "Beleidsregels". Hier kun je "Privacybeleid" selecteren.

Naast het bewerken van de tekst van de privacybeleidspagina, kun je ook bijlagen aan de pagina toevoegen. Dit kan handig zijn als je organisatie een document heeft met aanvullende informatie over hoe de organisatie bijvoorbeeld omgaat met gegevensbeveiliging.

Als je klaar bent met het bewerken van de pagina, vergeet dan niet onder aan de pagina op te slaan!

Heb je vragen of hulp nodig? Neem contact op met ons Support Team via de chatbubbel.