Checklist lancering platform ✓

Must-do's voordat je je platform lanceert

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je de bouwstenen van je platform hebt gedefinieerd

Je kunt deze checklist nu gebruiken voordat je platform live gaat. We hebben alle belangrijke stappen die je vooraf moet nemen op een rijtje gezet.

• Let op: sommige stappen worden zeer aanbevolen. We raden je aan om al deze stappen te voltooien voordat je je platform lanceert om er zeker van te zijn dat je het best mogelijke platform hebt.

• De meeste van deze instellingen zullen altijd hetzelfde blijven dus zorg ervoor dat je nadenkt over alle mogelijke toekomstige gebruikssituaties.

• Voor sommige van deze stappen moet je samenwerken met ons Support Team. Je kunt gemakkelijk contact opnemen via de chatbubbel rechtsonder op je platform (zorg ervoor dat je bent ingelogd).

Zeer aanbevolen

Details

Bronnen

Pas de URL van je platform aan

✓*

Voeg je 'reply to' e-mailadres toe

We verwerken geen antwoorden op geautomatiseerde e-mails, dus geef aan waar deze berichten naartoe gestuurd moeten worden

Voeg je 'woonplaatsen' toe

De 'geografische gebieden' zijn de gebieden die relevant zijn voor jouw organisatie

Rond het registratieproces af

✓**

Zorg ervoor dat je de relevante gebruikersinformatie voor al je projecten opvraagt tijdens het registratieproces.

Pas de inhoud van de verschillende (beleids)pagina's aan

Je moet bijvoorbeeld je contactgegevens toevoegen.

Voeg je eigen favicon toe

Ga naar jouwplatformurl.nl/admin/favicon

Koppel je platform aan je website

Voeg je url toe via het tabblad "Algemeen" van de "Instellingen"

Pas de look en feel van je platform aan aan je visuele identiteit

Maak je platform je eigen

Beslis welke notificaties je geactiveerd wilt hebben

Definieer welke geautomatiseerde e-mails gebruikers (niet) moeten ontvangen

Krijg toegang tot je Google Analytics (GA) gegevens

Als je je platform wilt koppelen met GA

* Als je wilt, kun je de .citizenlab.co url aanhouden.

** Premium klanten kunnen registratievragen toevoegen op projectniveau.

Je hebt de Checklist lancering platform doorgenomen en je bent nu klaar om je eerste projecten op te zetten? Bekijk nu:

Heb je meer hulp of ondersteuning nodig?