Het 'reply to' e-mailadres van je platform toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoewel gebruikers van het platform niet geacht worden te reageren op geautomatiseerde e-mails van het platform, zoals ...

• uitnodigingen

• weekoverzichten

• project- of tijdlijnupdates over projecten

• e-mails verzonden vanaf het platform

... soms wel. In dat geval is het handig dat het bij jou terechtkomt en niet bij CitizenLab, omdat wij deze antwoorden niet zullen verwerken.

Geef daarom je algemene antwoord-e-mailadres door (info@..., hello@...., communication@... ) via de supportchat bubbel. Wij zullen het voor je toevoegen in onze back-end.