Hvordan importerer du grupper af idéer og input (eller steder) til dit projekt?
Hvordan importerer du grupper af idéer og input (eller steder) til dit projekt?

Import af idéer, der er indsamlet (offline), kan gøres i mængder. Du skal blot tilføje ideerne i arket, og vi importerer dem for dig.

Søren Kielgast avatar
Skrevet af Søren Kielgast
Opdateret over en uge siden

Når du har indsamlet en lang liste over input under en offline begivenhed, som du gerne vil importere til jeres platform, eller når du har en liste over andet indhold, som du gerne vil importere i et af dine projekter (som en liste eller på et kort), kan du nemt gøre det ved blot at udfylde det Excel-ark, der er inkluderet i denne artikel, og sende det til support@citizenlab.co.

Regler, der skal følges, når du udfylder Excel-arket:

Kolonnerne med røde beskrivelser er obligatoriske, de andre er valgfrie.

• En titel kan højst indeholde 80 tegn

• Et billede, der er knyttet til en billed-url, må højst være på 10 MB af hensyn til kvaliteten

• Hvis en idé ikke har en dato i arket, bruger vi den dato, hvor vi importerede idéen

• Du skal ikke bekymre dig, hvis listen ikke er komplet, eller hvis en idé mangler et billede. Du kan altid nemt redigere dine importerede idéer bagefter på platformen

• Et ark skal indeholde mindst 30 idéer. Hvis der er færre end 30 idéer, skal idéerne i stedet oprettes manuelt via platformen

• Et ark må ikke indeholde mere end 500 idéer, hvis du har mere end 500 idéer, skal du levere flere ark med højst 500 idéer i hvert ark."

Vigtige ting, der skal kontrolleres, når arket er udfyldt:

• Sørg for, at der ikke er mellemrum bag e-mail-adresserne

• Formater datoen med skråstreger og ikke bindestreger

• Medtag kun ét billede pr. idé (med et link, der ender med .jpeg, .jpg eller .png)

• Sørg for, at geo-koordinaterne er korrekt formateret

• Når du tilføjer tags, skal du sørge for, at de passer nøjagtigt (store bogstaver, mellemrum, ...) med ordlyden af tags på platformen

Download Excel-arket her, udfyld det, send det til support@citizenlab.co og angiv, i hvilket projekt på din platform, vi skal importere det.

Når vi har modtaget din fil, kan der, afhængigt af om arket er korrekt udfyldt eller ej, gå op til 10 arbejdsdage, før vi kan gennemføre importen.