At give officiel feedback på og opdatere status for mange idéer på én gang
At give officiel feedback på og opdatere status for mange idéer på én gang

Det er muligt nemt at tilføje en (personlig) officiel opdatering til en lang liste af ideer og ændre deres status på én gang.

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil tilføje en (personlig) officiel opdatering til en lang liste af idéer og ændre deres status på én gang, kan du udfylde et excel-ark med de idéer, officielle opdateringer, du gerne vil tilføje, og/eller nye statusser, alt sammen tilføjet i separate kolonner. Find Excel-arket nedenfor, udfyld det, og send det til support@citizenlab.co. Når vi har modtaget arket, tager vi os af importen for dig!

TRIN 1

Eksporter alle de ideer, som du gerne vil kommentere med en officiel opdatering, og/eller som du vil ændre status på.

TRIN 2

Kopier alle ID'er (kolonne A i din eksportfil) for disse idéer, og indsæt dem i kolonne A ('ID') i den skabelon, du kan downloade nedenfor.

TRIN 3

Udfyld:

• Feedback Author Name (kolonne B): Dette navn vil blive vist til brugerne og behøver ikke at være en registreret bruger på platformen. F.eks.: "Team Mobility - City of Nanaimo" eller bare "City of Nanaimo". PÅKRÆVET: Denne kolonne skal have en værdi for hver række.

• Feedback Email (kolonne C): denne vises ikke til brugerne, men skal være en e-mail fra en allerede registreret bruger/administrator på platformen. PÅKRÆVET: Denne kolonne skal have en værdi for hver række.

• Din Feedback (kolonne D): den officielle opdatering, der vil blive vist under hver idé på platformen. Du kan personliggøre denne opdatering ved at bruge "##{{first_name}}" for at få borgerens fornavn indsat automatisk. PÅKRÆVET: Denne kolonne skal have en værdi for hver række.

• Ny status (kolonne E): Du kan vælge en hvilken som helst status, der er i brug på din platform, og idéens status kan ændres, mens feedbacken bliver sendt. Værdien skal svare nøjagtigt til titlen på en eksisterende idéstatus.

• Fornavn (kolonne F): Valgfrit, nogle gange sletter brugere deres konto. I disse situationer bliver intet erstattet af "##{{first_name}}" i feedback-teksten. Ved at angive værdier for denne kolonne, kan disse værdier bruges som fornavne for slettede forfattere.

TRIN 4

Send den udfyldte skabelonfil til support@citizenlab.co og angiv det nøjagtige tidspunkt (dag, klokkeslæt), hvor opdateringerne og statusændringerne skal anvendes. Vores udviklingsteam tager sig af importen. Bemærk venligst, at vi har brug for 10 arbejdsdage til at planlægge denne opgave.

Når importen er færdig, vil alle brugere, der har postet, kommenteret eller stemt på en af disse ideer, få en meddelelse om denne officielle opdatering og statusændring via e-mail.

Har du brug for hjælp eller støtte? Tøv ikke med at tage kontakt til support@citizenlab.co!