Kan jeg redigere tilgængelighedspolitikken, erstatte den med vores egen politik eller linke til en separat hjemmeside?
Kan jeg redigere tilgængelighedspolitikken, erstatte den med vores egen politik eller linke til en separat hjemmeside?

Redigering af siden med tilgængelighedspolitik

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

CitizenLab er forpligtet til at sikre digital tilgængelighed for personer med handicap. Aktuelle og relevante tilgængelighedsstandarder anvendes i vores løbende bestræbelser på at forbedre deltageroplevelsen for alle, der besøger og bruger vores platforme.

Vi har arbejdet sammen med AnySurfer, det belgiske bureau, der er specialiseret i webtilgængelighed, for at gøre vores platforme kompatible med de nyeste internationale tilgængelighedsstandarder (WCAG 2.1 AA). Det betyder, at alle brugere kan bruge din platform, uanset deres evner.

For at sikre, at de oplysninger, der deles på denne side, er korrekte og i overensstemmelse med din platform, er det ikke muligt at redigere denne side via platformens administratorpanel.

Du kan dog altid kontakte os via support@citizenlab.co, chatknappen på platformen eller din dedikerede GovSuccess Manager, hvis du ønsker at redigere teksten, erstatte den med din egen eller tilføje en knap eller et link til en separat hjemmeside.