FAQ
Hvordan tilføjer du Facebook Pixel til din platform?

Sporing af data på din platform med Facebook Pixel

Opdateret over en uge siden

Bruger du Facebook Pixel, og vil du gerne linke din platform her, så du kan se dine data? Så skal du bare give os det tilpassede HTML-tag eller også kendt som den fulde Facebook Pixel-kode.

Send os din Facebook Pixel-kode via support@citizenlab.co , så tager vi os af resten.

Hvor kan du få den fulde Facebook Pixel-kode? Gå til din FB-pixel i Events Manager, åbn din pixel, og klik på Set Up > Install Pixel i øverste højre hjørne.

Vælg derefter Manually add pixel code to website og kopier hovedkoden:

Her kan du læse mere om Facebook Pixel, og hvor du finder Facebook Pixel-koden.