Pas indien nodig de Algemene voorwaarden aan

Voeg je organisatorische voorwaarden toe aan de T&C-pagina

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onderaan elke pagina op de voorkant van het platform vinden gebruikers de Algemene voorwaarden van het platform. Een persoon die zich registreert op de platforms moet akkoord gaan met de Algemene voorwaarden om zijn registratie te kunnen voltooien:

De Algemene voorwaarden van CitizenLab worden automatisch toegevoegd aan deze pagina en zijn klaar voor gebruik.

Via de algemene instellingen van het platform kun je de informatie op deze paginabewerken. Als je informatie wilt toevoegen, ga dan naar het beheerpaneel van het platform en klik op "Instellingen" > "Beleidsregels". Hier kun je "Algemene voorwaarden" selecteren.

Naast het bewerken van de tekst van de Algemene voorwaarden pagina, kun je ook bijlagen aan de pagina toevoegen. Dit kan handig zijn als je organisatie bijvoorbeeld een document heeft met algemene voorwaarden over de betrokkenheid van burgers of gemeenschappen.

Als je klaar bent met het bewerken van de pagina, vergeet dan niet onder aan de pagina op te slaan!

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om een bericht te sturen naar support@citizenlab.co!