Artikelen voor platformbezoekers en deelnemers
Hoe kan ik berichten van het platform in- of uitschakelen?

Beheer de berichten die je ontvangt door je accountinstellingen te wijzigen

Stijn Zwarts avatar
Geschreven door Stijn Zwarts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je je hebt geregistreerd op ons platform, kun je de berichten die je van het platform ontvangt beheren in je accountinstellingen.

Klik gewoon op je naam in de rechterbovenhoek, klik dan op "Mijn instellingen" en scroll naar de onderkant van de pagina.

Onder "Meldingen" vind je 4 secties:

• "Gelinkt naar je eigen bericht"

• "Officiële berichten"

• "Gelinkt naar een bericht waarop je commentaar hebt gegeven"

• "Gelinkt naar een bericht waarop je hebt gestemd"

Klik op "Uitvouwen" rechts van elke sectie om je voorkeuren te wijzigen voor berichten die binnen een bepaalde sectie vallen.