Valg af primær- og sekundærfarver

Definer udseendet af din platform, og hold den brugervenlig

Opdateret over en uge siden

At have de rigtige primære & sekundære farver på din platform er vigtigere, end du måske tror, af flere grunde. Det afspejler og definerer din platforms brand & identitet, gør platformen indbydende og visuelt tiltalende, og sikrer, at information er let at læse for brugerne.

Hvilken farve vises hvor på platformen?

Du kan ændre indstillingerne for disse farveindstillinger i dit administratorpanel ved at gå til 'Indstillinger' > 'Tilpas'.

Hvilken kombination af farver skal jeg vælge?

Spillets navn er kontrast og enkelhed. Selvom du måske allerede har et par farver i tankerne, der afspejler din organisations brand og identitet, skal du kun vælge de mest relevante og passende.

• Hoved-/primærfarve - Dette er den definerende farve på din platform. Det skal være en nuance af enten rød, blå eller grøn.

• Sekundærfarver - Det kan enten være den samme som primærfarven ELLER en anden farve, der er komplementær til primærfarven. Ved hjælp af diagrammet nedenfor kan du ud fra din primærfarve vælge en hvilken som helst farve, der er modsat af den på farvehjulet.

Hvad er komplementærfarver? Hvad er nogle af eksemplerne? - Quora
  • Til tekst - Vælg enten sort eller en mørk nuance af en anden farve (f.eks. mørkegrå, mørkeblå, mørkerød).

• Til overlay - Vi anbefaler, at du holder det i samme farve som din primære farve for at skabe et ensartet og visuelt tiltalende udseende på hjemmesiden.