Tjekliste til lancering af platform ✓.

Must-do's før du lancerer din platform

Opdateret over en uge siden

Når du har defineret byggestenene til din platform

Du kan nu bruge denne tjekliste, før din platform går live. Vi har beskrevet alle de vigtige skridt, du bør tage på forhånd.

• Bemærk, at nogle kontroller er stærkt anbefalet. Vi råder dig til at gennemføre alle disse punkter, før du lancerer din platform, for at sikre, at du har den bedst mulige platform.

• De fleste af disse indstillinger vil altid forblive de samme så sørg for at tænke på alle de potentielle fremtidige brugsscenarier.

• Nogle af disse trin vil kræve, at du samarbejder med vores supportteam. Du kan nemt kontakte os ved hjælp af chatboblen i nederste højre hjørne af din platform (sørg for, at du er logget ind).

Anbefales på det kraftigste

Detaljer

Ressourcer

Tilpas din platforms URL

✓*

Tilføj din 'svar til'-e-mailadresse

Vi behandler ikke svar på automatiserede e-mails, så angiv, hvor disse meddelelser skal sendes hen.

Tilføj dine 'opholdssteder'

De "geografiske områder" er de områder, der er relevante for din organisation.

Færdiggør brugerregistreringsflowet

✓**

Sørg for at angive de relevante brugeroplysninger for alle dine projekter under registreringsprocessen.

Tilpas indholdet på de forskellige sider og politikker

Du skal f.eks. tilføje dine kontaktoplysninger.

Tilføj dit brugerdefinerede favicon

Du skal blot gå til yourplatformurl.co/admin/favicon

Link din platform til din hjemmeside

Tilføj din url under fanen "Generelt" i "Indstillinger".

Tilpas din platforms udseende og fornemmelse til din visuelle identitet

Gør din platform til din egen

Beslut dig for, hvilke notifikationer du vil have aktiveret

Definer, hvilke automatiserede e-mails brugerne (ikke) skal modtage

Få adgang til dine Google Analytics-data (GA)

Hvis du vil forbinde din platform med GA

* Hvis du ønsker det, kan du holde dig til .citizenlab.co-adressen.

** Premium-kunder kan tilføje registreringsspørgsmål på projektniveau.

Du har gennemgået tjeklisten til lancering af platformen, og du er nu klar til at opsætte dine første projekter? Tjek det ud:

Har du brug for mere hjælp eller støtte?