Oprettelse af brugerdefinerede sider på platformen

Brug sektioner med rig information til at fortælle historier bedre og få større engagement fra dit community.

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

Som administrator kan du oprette brugerdefinerede sider til at præsentere din organisation, guide dit community og hjælpe dem med at deltage i historier. Med rige informationssektioner kan du fortælle dine historier bedre og få større engagement fra dit community.

For at oprette brugerdefinerede sider skal du gå til afsnittet 'Pages & Menu' i adminpanelet.

Klik på 'Opret brugerdefinerede sider' for at starte oprettelsesprocessen.

For det første skal du give siden en titel. Den anden titel vises i navigationslinjen.

Derefter kan du angive en side-URL. Denne vises som en del af URL-linket (yourcity.com/[side-URL]; du kan se, hvordan den vises under 'Resulting URL'.

Når du har oprettet siden, kommer du til afsnittet 'Sideindhold'. Hvert informationsafsnit nedenfor kan tændes/slukkes og redigeres.

Hvis du f.eks. slukker for den øverste info-sektion, vil den del af siden ikke længere blive vist.

Du kan også redigere, hvad der vises under hvert informationsafsnit ved at klikke på knappen 'Rediger'.

Under Hero banner kan du tilpasse det øverste bannerbillede på siden. For mere information om, hvordan du tilpasser bannerbilledet, kan du besøge denne artikel.

Under sektionerne Top info og Bottom info kan du angive rigt indhold, herunder formaterede tekster, billeder, videoer, knapper eller links.

Du kan tilføje vedhæftede filer til siden under 'Vedhæftede filer'.