Sådan kan CitizenLabs supportteam hjælpe dig

Hvilke spørgsmål besvarer vi? Hvad er Support Tasks, og hvor lang tid tager det at tage dem op? Hvad hvis dit spørgsmål er en anmodning?

Joost Vandenbroele avatar
Skrevet af Joost Vandenbroele
Opdateret over en uge siden

Platformsadministratorer og projektledere kan kontakte vores supportteam for hjælp, for at rapportere fejl og problemer og for visse opgaver på platformen. For at omdanne dit spørgsmål til en supporthenvendelse bliver du bedt om at kontakte supportteamet via (i prioriteret rækkefølge):

1. Chatboble - indbygget adminpanel - kunder rådes til primært at kontakte os via chatboblen på platformen.

2. E-mail - support@citizenlab.co - E-mails, der sendes til denne e-mailadresse, indgår i samme billetflow som chatboblechattene.

Hvilke tekniske spørgsmål besvares af supportteamet?

Vores supportteam får hjælp af en intelligent chatbot. Det betyder, at dit spørgsmål kan kategoriseres, og at dit svar er lettere at finde. Så for at få hurtig hjælp skal du prøve at være så specifik som muligt og bruge nøgleord og terminologi, der bruges i platformen. Hvis chatbotten ikke kan hjælpe dig, vil et medlem af vores supportteam springe til for at hjælpe dig eller henvise dig til den rigtige supportartikel her i vores supportbase.

Hvad hvis dit spørgsmål er mere end bare et spørgsmål?

Du har måske et teknisk spørgsmål til supportteamet, som ikke er let at besvare, eller det er et problem, der tager lidt tid at undersøge eller løse. Her er, hvad du kan kontakte os om, og hvordan vi truer dem:

Rapportering af en fejl

Når du rapporterer en fejl - noget fungerer ikke korrekt - vil supportteamet straks eskalere problemet til vores udviklingsteam og sørge for at opdatere dig om, hvordan det går med løsningen.

At rejse et problem

Nogle gange blokerer ting ikke for dig, men fungerer ikke helt som forventet, så de kan forbedres. Disse problemer logges af supportteamet og tages op af produktteamet. Vi giver dig ikke en dato for, hvornår dette vil blive taget op, men vi vil informere dig, når det er blevet taget op.

At stille en anmodning

Hvis dit spørgsmål ikke er et spørgsmål, men en anmodning om noget, der endnu ikke er indbygget i platformen, kan du give supportteamet besked, og de vil registrere det med henblik på fremtidig udvikling.

Bede om at udføre en supportopgave

Nogle af de ting, du ønsker at gøre på platformen, er (endnu) ikke mulige at gøre selv som administrator på grund af privatlivets fred, fordi det involverer tredjepartsværktøjer (Typeform, Google, ...), eller fordi det stadig kræver udviklingsevner. Til disse opgaver kan du regne med vores support- og udviklingsteam.

Her er listen over supportopgaver, som supportteamet kan udføre for dig + den tid, vi skal bruge til at løse opgaven*.

Støtteopgavens titel

Tid til at tage op

Mere info

Klienttype

Ideer til masseimport

Maks. 5 arbejdsdage

Opsætning af standard-DNS for brugerdefineret domænenavn

Maks. 2 arbejdsdage

Detaljeret supportartikel
Den foretrukne måde at opsætte en brugerdefineret url på

Fornyelse af et https-certifikat

Maks. 7 arbejdsdage

Nogle internetudbydere beder om at gøre det årligt

Opsætning af sociale logins til Facebook og Google

Maks. 2 arbejdsdage

at give brugerne mulighed for at logge ind og registrere sig via deres Facebook- og Google-konti.

Administrere og give adgang til Typeform/google forms/enalyzer/survey Xact/survey monkey/Snap/Qualtrics/Microsoft Forms/SmartSurvey

Maks. 1 arbejdsdag

Sletning af en gruppe brugere

Maks. 2 arbejdsdage

Send en oversigt over de brugere, der skal slettes.

Sletning af et sprog

Maks. 2 arbejdsdage

Hvis du har flere sprog, kan du kun slette et sprog, hvis alt indhold er slettet på det pågældende sprog. Vi kan hjælpe dig!

Sletning af en lokalitet

Maks. 2 arbejdsdage

Tilføjelse af Google Tracking ID'er

Maks. 2 arbejdsdage

Ændring af søgemaskinens indeksering

Maks. 5 arbejdsdage

Stop Googles indeksering af siden

Tilføjelse af et værktøj til Google Tag Manager

Maks. 5 arbejdsdage

Hvis du vil bruge andre værktøjer til at spore trafik, skal du bruge Google Analytics.

Masseimport af officiel feedback

Maks. 5 arbejdsdage

Masseimport af brugerdefinerede registreringsfelter

Maks. 5 arbejdsdage

Hvis du vil have en dropdown-menu med

Kun premium

Ændring af standardmodtager for forslag

Maks. 5 arbejdsdage

Den første administrator på din platform er tildelt som standard.

Oprettelse af manuelle brugergrupper baseret på deltagelse i indlejrede undersøgelser

Maks. 5 arbejdsdage

Konfiguration af en brugerdefineret skrifttype

Maks. 5 arbejdsdage

Kun premium

Konfiguration af en godkendelses-/verificeringsmetode

Maks. 7 arbejdsdage

Kun premium

Tilpasning af en cookiepolitik

Maks. 7 arbejdsdage

For at erstatte standardindholdet på cookie-policy-siden med brugerdefineret indhold.

Tilføjelse af sociale feeds på en hjemmeside

Maks. 7 arbejdsdage

Hvis du vil vise feeds fra dine sociale medier i bunden af din hjemmeside.

Kun premium

Aktivering af automatiske oversættelser med Weglot

Det kommer an på

Aktivér weglot

Brugerdefinerede forslagsstatusser

Maks. 3 arbejdsdage

Mens vores backoffice-brugergrænseflade giver mulighed for at tilpasse idéstatus, er der i øjeblikket ingen brugergrænseflade til at tilpasse status for forslag.

Kun premium

Konfiguration af en brugerdefineret e-mailadresse

Maks. 5 arbejdsdage

Vi har brug for kontaktoplysninger på det tekniske team på klientsiden, da de skal tilføje DNS-poster.

Kun premium

Giver direkte adgang til Matomo

Maks. 7 arbejdsdage

Vi bruger Matomo til at spore brugernes interaktioner på platformen. Du kan kræve direkte adgang til dit Matomo-site.

Opsætning af Hoplr-integration

Maks. 7 arbejdsdage

CitizenLab har en integration med Hoplr, et socialt netværk i nabolaget - folk kan logge ind på CitizenLab ved hjælp af deres Hoplr-konto.

*Tiden til at tage fat på en opgave starter, når vi har alle de oplysninger og data, vi har brug for, og formateret på den rigtige måde. Hvis f.eks. skabelonen til import af en masse offline-idéer ikke er udfyldt korrekt, er vi nødt til at sende den tilbage. Når skabelonen er korrekt, og vi kan fortsætte, starter 'tid til at tage op'.