Tilpasning af hjemmesiden

Administrer udseendet af din hjemmeside, og gør den unik for dit community

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

Administratorer kan tilpasse hjemmesidelayoutet, så det bliver unikt for deres community. Pagebuilder giver masser af muligheder for at skabe en struktur, der passer til dine behov.
På toppen af hjemmesiden er der altid et banner. Et andet vigtigt element er listen over projekter, som giver en forhåndsvisning af alle aktive projekter og mapper. Ud over disse to elementer har du fuld frihed til at strukturere komponenter og information.
Måske vil du promovere noget på toppen? Måske vil du først fokusere på hovedvisionen? Eller måske er forslagswidgetten vigtig for dig? Du kan selv bestemme, hvordan du vil kommunikere til deltagerne.

For at tilpasse skal du klikke på "Pages & menu" i adminpanelet. Klik derefter på "Rediger" ved siden af "Hjem".

Du kan nu se Pagebuilder for hjemmesiden. Til venstre ser du alle de tilgængelige sektioner, layoutelementer og indholdselementer, i midten ser du en forhåndsvisning af din aktuelle struktur, og til højre ser du indstillingerne for ethvert valgt element.

Bannere til hjemmesiden

Klik på banneret, og til højre kan du se alle de muligheder, du har for at konfigurere det.

Du kan vælge mellem: banner i fuld bredde, banner i to rækker og banner med fast ratio. Disse skabeloner er kun synlige på hjemmesiden, før du logger ind eller registrerer dig.

Hvornår skal man bruge hvilket banner?

• banner i fuld bredde er bedst til et flot visuelt resultat, men fungerer ikke godt med tekst eller vigtige elementer på siderne af et billede. Dette banner genbruges også i den smalle version af banneret, der vises til brugere, der er logget ind.

• Banneret Two-row er det, du har brug for, når du ikke ønsker, at bannerteksten eller knappen skal vises oven på billedet. Dette banner genbruges også i den smalle version af banneret, der vises til brugere, der er logget ind.

• Fixed-ratio er den bedste variant, hvis du bruger tekst eller ikke ønsker, at banneret skal beskæres så meget som fuldbreddebanneret på forskellige enheder. Når du bruger dette banner, viser vi en ensfarvet baggrund baseret på din platforms primære farve øverst på , når brugerne er logget ind, i stedet for dette bannerbillede. Dette er for at undgå mærkelige resultater.

Bannertekster til registrerede & ikke-registrerede brugere

Udover skabelonerne til hjemmesidebanneret kan du også redigere teksten i banneret. Der er forskel på den tekst, der vises på hjemmesiden før og efter login eller registrering.

Denne tekst kan bruges til at gøre det klart, hvad platformen er til for, og til at give en opfordring til handling.

Knap (Standard, Nej, Brugerdefineret) til registrerede & ikke-registrerede brugere

For at berige dit banner kan du også tilføje en knap til banneret. I banneret, før du logger ind, har vi sat en knap op til at registrere som standard. Hvis du vil have en anden knap, kan du vælge "Brugerdefineret" og udfylde teksten på knappen og det link, den skal lede til. Du har også mulighed for at deaktivere knappen.

Til banneret efter login har du også mulighed for at tilføje en knap. Det kan være nyttigt at lede brugerne hen til et bestemt projekt, du vil fremhæve, eller til en side med mere information om platformen.

Strukturer dit indhold med kolonner, tekst & whitespace

Ved at kombinere layoutelementerne kan du skabe en overbevisende historie til at strukturere mere komplekst indhold. Lad os gennemgå det.

2 kolonner & 3 kolonner giver dig mulighed for at bruge kolonner, der er responsive på mobilen. Kolonneelementerne kan også konfigureres i forskellige versioner, når du vælger dem.
Whitespace er et grundlæggende hjælpeelement, der tilføjer whitespace over eller under ethvert element, når du har brug for det.
Tekst elementer kan bruges til at placere tekst på lærredet med grundlæggende formatering.

Knap elementer kan placeres på steder, hvor du ønsker at skabe en klar opfordring til handling. Knapper har en konfigurerbar størrelse og kan bruges til at linke til en intern eller ekstern side.

Embed-elementer er dit go-to-system til at indlejre eksterne komponenter, som et specifikt kort eller en video.
Accordion elementer er populære som en måde at samle ofte stillede spørgsmål eller andet struktureret spørgsmål-svar-indhold på. Det er virkelig praktisk i bunden af en hjemmeside.

Tilføj smarte sektioner, hvor du vil

I vores bibliotek af elementer tilbyder vi også et Proposals element og et Events element. Forslagselementet er en specifik call-to-action til platforme, der bruger vores forslagsfunktion. Når forslagene er vigtigere end dine nuværende projekter, bør du tilføje dem højt nok på hjemmesiden for ekstra synlighed. De kommende og igangværende begivenheder kan også tilføjes, hvor du vil, især når der er nogle vigtige kommende begivenheder på vej.

Billedernes størrelse og dimensioner

Der er flere steder, hvor du kan tilpasse din platform med billeder (billeder eller designet grafik) for at gøre din platform mere engagerende og kommunikere det rigtige look og feel, og hjemmesidens banner er et af dem. I den følgende artikel finder du de nøjagtige retningslinjer for hver billedtype for at sikre, at dine billeder vises korrekt og ikke ser slørede ud: