Kan ik de afbeeldingen en bijlagen van ideeën en input op het platform exporteren?
Kan ik de afbeeldingen en bijlagen van ideeën en input op het platform exporteren?

Welke gegevens en informatie worden opgenomen in het Excel-bestand bij het exporteren van de ideeën

Stijn Zwarts avatar
Geschreven door Stijn Zwarts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het exporteren van ideeën en input van het platform worden de gegevens geëxporteerd naar één Excel spreadsheet. Afbeeldingen kunnen niet worden geëxporteerd, maar bijlagen kunnen wel worden geëxporteerd. Als je een "globale" ideeënexport maakt (Admin > Project > Ideeën > Exporteer > Exporteer alle ideeën van dit project), dan wordt de downloadlink voor elk idee in die spreadsheet opgenomen. Je kunt de bijlagen niet "in batches" downloaden, je moet op elke downloadlink afzonderlijk klikken.

De spreadsheet bevat echter meerdere andere nuttige informatie en gegevenspunten, zoals:

• Titel invoeren

• Beschrijving

• Naam van de auteur, e-mail, gebruikers-ID

• Publicatiedatum

• Invoermetriek (upvotes, downvotes, opmerkingen)

• URL invoeren

• Project & Tags

• Status