Het lettertype van je platform aanpassen

Stem het lettertype van je platform af op dat van je website

Stijn Zwarts avatar
Geschreven door Stijn Zwarts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de instellingen van het platform kun je veel aanpassen om het platform af te stemmen op de kleuren van je organisatie en de website van je organisatie.

Als je een Premium abonnement hebt kun je ook het lettertype van je platform aanpassen. Op dit moment is dit nog niet mogelijk via het beheerpaneel van het platform.

Als je het lettertype van je platform wilt wijzigen, neem dan contact op met support@citizenlab.co om af te stemmen welk lettertype je wilt gebruiken.

Je moet ons de naam sturen van het lettertype dat je wilt gebruiken. Standaard gebruiken we Adobe fonts om te implementeren op het platform, dus controleer hier of het beschikbaar is.

Als je gewenste lettertype niet beschikbaar is in de Adobe fonts bibliotheek, kun je ons een CSS bestand sturen met het lettertype.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Stuur ons een bericht op support@citizenlab.co