Hvad er de forskellige roller på platformen?

Besøgende - Bruger/deltager - Projektadministrator - Mappeadministrator - Administrator

Joost Vandenbroele avatar
Skrevet af Joost Vandenbroele
Opdateret over en uge siden

Det er forskellige roller, som platformens brugere kan have:

Besøgende

en person, der blot ser platformen og ikke logger ind eller registrerer sig

Bruger/deltager

en person, der har registreret sig på platformen

en person, der har rettighederne til at styre et projekt

en person, der har rettighederne til at administrere en mappe og alle projekterne i mappen.

Administrator

en person med en administratorkonto og adgang til hele administratorpanelet

Hvad kan projektledere gøre?

En projektleder kan ændre indstillingerne for det projekt, de er blevet tildelt - herunder ændre projektets titel og beskrivelse og tildele adgangsrettigheder til projektet. De kan også oprette workshops, se og give et "officielt svar" på de idéer, der er bidraget til deres projekt. De kan dog ikke se nogen brugeroplysninger, oprette manuelle eller smarte grupper eller sende e-mails.

Bemærk: Når projektledere eksporterer data fra et projekt, såsom ideer og kommentarer, vil regnearket ikke indeholde forfatternes e-mailadresser. Det skyldes, at projektlederne ikke får adgang til deltagernes data.

Skærmbilledet nedenfor viser de faner, som projektledere har adgang til i administratorpanelet.

Hvad kan mappeadministratorer gøre?

Mappeadministratorer kan ændre beskrivelsen og indstillingerne for en mappe. De kan oprette nye projekter i den mappe og får automatisk projektlederrettigheder til alle projekter i deres mapper (selvom platformsadministratoren kan tilbagekalde disse rettigheder).

Folder managers kan ikke slette projekter. Hvis de ønsker at slette et projekt, skal de bede en platformadministrator om at gøre det. De kan også sætte alle projekter, de ikke ønsker at beholde, til "kladde", så de ikke er offentligt synlige.

Hvordan giver jeg nogen en rolle som projekt- eller projektmappeleder?

Du kan tildele projektledere til et projekt under fanen Adgangsrettigheder i projektet.

Du kan tildele mappeadministratorer til en mappe under fanen Tilladelser i mappen.