Hvilke data kan du eksportere fra din platform?

Sådan eksporterer du de forskellige typer data, der indsamles på platformen

Aline Muylaert avatar
Skrevet af Aline Muylaert
Opdateret over en uge siden

Platformen giver dig fordelen ved at indsamle flere og bedre data om dine brugere, så du i sidste ende kan forstå dem bedre. Denne artikel beskriver de forskellige typer data, der indsamles på platformen, og som kan eksporteres, og forklarer, hvordan du kan gøre det.

1. Invitation data

• Ved at gå til fanen Invitations > 'All Invitations' på administratorpanelet kan du også eksportere listen over alle de personer og brugere, du har inviteret ind på platformen, til et enkelt Excel-regneark. Dette vil også generere unikke invitationskoder , som giver dig mulighed for at sende invitationer ud (offline eller online) til bestemte grupper i dit samfund.

2. Data om brugerregistrering

• Ved at gå til fanen Brugere på administratorpanelet kan du enten eksportere data for alle brugere, for alle brugere i en manuel eller smart gruppe eller et manuelt udvalg af individuelle brugere.

• Dette vil eksportere data som deres bruger-ID, grundlæggende registreringsoplysninger, URL til deres profil, dato for oprettelse af konto osv.

3. Workshopdata (chatdata = undtagelse)

• Når du er færdig med workshoppen, kan du eksportere alle de input, der blev givet gennem afstemningerne, Q&A-kortene og trinnet med inputkonklusioner.

• Du skal blot klikke på ikonet "Eksporter data" i det øverste panel, så downloades der automatisk et Excel-regneark med en fane for hvert trin/fase i din workshop.

• Bemærk: Undtagelsen er, at du ikke kan eksportere chatdata fra dine workshops.

4. Input (indlæg/ideer, kommentarer)

• Ved at gå til fanen 'Input Manager' på admin-navigationslinjen til venstre, vil du opdage, at du også har mulighed for at eksportere data om udvalgte indlæg, herunder kommentarer fra deres udvalgte indlæg, til en Excel-fil.

5. Data fra undersøgelser og meningsmålinger

• Du kan også eksportere data fra afstemninger ved blot at gå til fanen 'Afstemning' i afstemningsfasen i dit projekt og klikke på knappen Eksporter data.

• Bemærk: I øjeblikket er der ingen måder at vælge og eksportere data fra flere afstemninger fra flere projekter på én gang.

• For undersøgelser vil der være en mulighed for at eksportere data fra det undersøgelsesværktøj, du har valgt (dvs. Typeform eller Google Forms).

• Når du bruger en Typeform-undersøgelse, kan du eksportere undersøgelsesresultaterne i dit projekts administratorpanel fra fanen 'Undersøgelse' i den pågældende fase. Eksporten af undersøgelsesresultater indeholder data som f.eks:

• Indsendt kl: Dag og tidspunkt, hvor brugeren har indsendt sine svar.

• Startede kl: Dag og tidspunkt, hvor brugeren åbnede det første spørgsmål i undersøgelsen.

• 1 kolonne pr. undersøgelsesspørgsmål

• Skjulte felter, hvis du har aktiveret dem (som automatisk registrerer bruger-id'et og/eller navnet på undersøgelsesdeltageren)