Tildeling af input og ideer til dine kolleger

Samarbejde med kolleger om ideer inden for et projekt

Opdateret over en uge siden

Hver idé kan tildeles en bestemt person i din organisation til opfølgning. Det øger ikke kun effektiviteten af dit interne samarbejde, men sikrer også, at alle input bliver behandlet rettidigt, hvilket resulterer i gladere borgere, der vender tilbage til platformen.

Denne supportartikel viser dig, hvordan du kommer dertil i 2 nemme trin:

1. Tildel input til kolleger

2. Opfølgning på det arbejde, der skal udføres

Tildel idéer til kolleger

a) Misligholdt cessionar

Hver ny idé på din platform vil blive tildelt en "standardmodtager". Denne standardmodtager er den først oprettede projektleder for det projekt, hvor ideen blev slået op, eller, hvis der ikke er nogen projektleder, den først oprettede administrator af platformen.

Vil du ændre, hvem der er standardmodtager af et projekt? Gå til "Projektindstillinger", og klik på fanen "Adgangsrettigheder". Du kan vælge en hvilken som helst administrator eller projektleder. Du kan til enhver tid ændre dette.

b) Opgave pr. idé

Desuden kan modtageren af hver enkelt idé ændres til enhver tid. Dette gøres i projektets Input Manager. Den person, der har fået tildelt idéen, får besked, både via e-mail og på platformen.

2. Opfølgning på det arbejde, der skal udføres

a) Personligt overblik i Input Manager

Når du går til Input manager på din platform, vil den altid først vise de ideer, du har fået tildelt. Hvis du trykker på knappen ovenfor, får du vist alle de ideer, der endnu ikke har fået feedback. Her kan du også se det samlede antal ideer, der skal redigeres.

Vil du se alle idéer eller tjekke ind med en anden kollega? Du kan gøre alt dette via dropdown-filteret øverst.

b) Ugentlig e-mail-påmindelse

Derudover vil alle administratorer og projektledere få en ugentlig påmindelse i deres indbakke om de resterende ideer, de har fået tildelt, og som skal behandles.

En tildelt idé vil forblive på denne liste, indtil den har modtaget feedback.