Almindelige problemer med login og registrering

Oplever du et problem med login eller registrering? Følg de næste trin for at løse problemet på ingen tid!

Aline Muylaert avatar
Skrevet af Aline Muylaert
Opdateret over en uge siden

Fejlmeddelelser ved logon eller registrering på platformen kan forekomme af flere årsager. Heldigvis kan du foretage et par enkle trin for hurtigt at løse problemet. I denne artikel vil vi forklare de mest almindelige problemer og løsninger.

For at gøre det nemt at hjælpe dine brugere med almindelige problemer med login og registrering skal du først sørge for at have et par gemte svar klar i din indbakke, og du er velkommen til at dele denne supportartikel med dine brugere. Med en kort standardbesked kan 95 % af disse problemer allerede være løst med en kort standardbesked!

Problemer med registrering

Hvis du modtager en fejlmeddelelse om, at e-mailadressen allerede er optaget af en igangværende invitation, betyder det, at der er blevet sendt en invitation fra platformen til denne brugers e-mailadresse. Denne invitation indeholder et link, som brugeren først skal acceptere, før registreringsprocessen kan afsluttes.

Hvis brugeren ikke har modtaget denne e-mail, er den sandsynligvis endt i brugerens spam-boks. Hvis brugeren heller ikke kan finde e-mailen med invitationen der, er der 2 muligheder for dig som platformsadministrator til at hjælpe brugeren med at fuldføre registreringsprocessen:

• Er der ingen vigtige data knyttet til invitationen? Så kan du gå til Invitationer > Alle invitationer i dit administrationspanel, søge efter brugerens e-mailadresse (du kan se, at denne invitation har status på "afventende") og slette den afventende invitation. Derefter beder du brugeren om at forsøge at registrere sig igen ved at besøge platformens startside. Nu vil fejlmeddelelsen ikke længere blive vist, da invitationen er slettet.

Er problemet relateret til en invitation til en administrator eller projekt-(mappe)manager, som du ønsker at give visse adgangsrettigheder til at administrere platformen? Så kan du følge den samme proces som forklaret ovenfor. Du kan stadig tildele dem de nødvendige rettigheder (på brugerlisten eller i indstillingerne for et specifikt projekt), efter at de har registreret sig som en normal bruger via hjemmesiden.

• Ønsker du at gemme de data, der er knyttet til invitationen, og foretrækker du at gennemføre registreringen på grundlag af den afventende invitation? Så gå til Invitationer > Alle invitationer i dit administrationspanel, og eksporter invitationlisten.

I det eksporterede dokument skal du søge efter brugerens e-mail-adresse og kopiere tokenet i den første kolonne, der hører til denne brugers e-mail-adresse:

Derefter beder du brugeren om at besøge "din platforms url"/invitation og registrere sig der med den individuelle invitationskode, som du har givet.

Eksempel: mycity.citizenlab.co/invite

På denne side finder brugeren en pop-up-skærm til registrering ved hjælp af en personlig invitationskode (tokenet), som er det første felt, der skal udfyldes. Dette skulle gøre det hele!

Oplever du stadig et problem, efter at du har fulgt disse trin? Så tøv ikke med at tage kontakt via support@citizenlab.co, vi hjælper gerne!

Problemer ved logning på

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du klikke på "Glemt adgangskode?" i login-skærmen. Når du har indtastet din e-mailadresse, vil der blive sendt en e-mail med et nulstillingslink til denne e-mailadresse. Med dette link kan du indstille en ny adgangskode.

Bemærk: Af sikkerhedshensyn er nulstillingslinket kun gyldigt i 1 time. Hvis linket er udløbet, kan du blot klikke på "Glemt adgangskode?" på login-skærmen igen for at generere et nyt nulstillingslink.

Hvis du ikke har modtaget denne e-mail, er den sandsynligvis havnet i din spam-boks. Hvis du heller ikke kan finde e-mailen der eller har brug for hjælp, kan du kontakte os via support@citizenlab.co.