Almindelige problemer med brugerlogin og -registrering

Har du problemer med at logge ind eller registrere dig på platformen? Her finder du de vigtigste årsager og løsninger, der kan hjælpe dig med at få (gen)adgang!

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

Får du en fejlmeddelelse, når du registrerer dig på platformen, eller når du nulstiller din adgangskode? I denne artikel ser vi på de mest almindelige årsager og viser dig, hvordan du hurtigt kan løse dem.

1. Problemer med registrering

Hvis du får en fejlmeddelelse om, at din e-mailadresse allerede er optaget af en afventende invitation, betyder det, at der er sendt en invitation fra platformen til din e-mailadresse. Denne invitation indeholder et link, som du først skal acceptere, før du kan fuldføre din registrering.

Hvis du ikke har modtaget denne e-mail, er den sandsynligvis havnet i din spam-boks. Hvis du heller ikke kan finde e-mailen der, kan du kontakte os for yderligere instruktioner. Find kontaktoplysningerne på siden "Om" på din platform, eller kontakt support@citizenlab.co. Derefter vil du modtage en besked, der hjælper dig med at fuldføre din registrering.

2. Problemer med at logge ind

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du klikke på "Glemt adgangskode?" på login-skærmen. Når du har indtastet din e-mailadresse, vil der blive sendt en e-mail med et nulstillingslink til den pågældende e-mailadresse. Med dette link kan du indstille en ny adgangskode.

Bemærk: Af sikkerhedsmæssige årsager er nulstillingslinket kun gyldigt i 1 time. Hvis linket er udløbet, kan du blot klikke på "Glemt adgangskode?" på login-skærmen igen for at generere et nyt nulstillingslink.

Hvis du ikke har modtaget denne e-mail, er den sandsynligvis havnet i din spam-boks. Hvis du heller ikke kan finde e-mailen der eller har brug for hjælp, kan du kontakte os via support@citizenlab.co.