Sprog
Standardsproget på din platform, og hvordan du kan ændre det
Standardsproget på din platform, og hvordan du kan ændre det

Sådan sikrer du dig, at din platform er på det sprog, du ønsker

Aline Muylaert avatar
Skrevet af Aline Muylaert
Opdateret over en uge siden

Det første indtryk er vigtigt. Din platforms standardsprog vil være det sprog, som brugerne bliver mødt med, når de besøger den første gang, så det er vigtigt at få det rigtigt!

For at gøre det skal du gå til Indstillinger > Generelt > Sprog og sikre dig, at dit valgte standardsprog i afsnittet Sprog er det første felt til venstre i bjælken. Hvis du vil ændre det, skal du blot slette de andre sprog i overensstemmelse hermed, så det ønskede sprog vises helt til venstre.

Det sprog, som brugeren registrerer sin konto på, bliver automatisk deres "foretrukne" sprog, hvilket angiver det sprog, som platformen vises for dem på, og det har også indflydelse på, hvordan deres idéer og kommentarer automatisk oversættes, hvis du har auto-oversættelsesfunktionen aktiveret på din platform.

En bruger kan også ændre sit foretrukne sprog når som helst ved at gå til sine kontoindstillinger og derefter rulle ned på sin profil til sprogindstillingen.