Sprog
Tilføjelse af et sprog til din platform

Bare tilføj efter behov, og skift, når du vil

Opdateret over en uge siden

Ønsker du at gøre din platform tilgængelig på mere end ét sprog? Denne artikel forklarer, hvordan du nemt kan gøre din platform flersproget og tilføje lige så mange sprog, som du vil.

For at tilføje et sprog til din platform skal du gå til Indstillinger > Generelt > Sprog, hvor du finder en boks som den nedenfor. Klik blot på lille "pil ned" til højre for boksen for at se en liste over alle de sprog, der er tilgængelige i øjeblikket.

Bemærk: Det sprog, der vises længst til venstre, vil være standardsproget på din platform.

Bemærk: Dette betyder ikke , at platformen automatisk oversætter dit indhold og dine indlæg til de andre sprog. Du vil stadig skulle oversætte titler og beskrivelser af dine projekter manuelt til de sprog, du har tilføjet, så sørg for kun at tilføje sprog, du kan og vil oversætte til. Ved at klikke på knapperne lige over de felter, der kan udfyldes, kan du indtaste de forskellige sprog. Knappen bliver grøn, når noget er blevet tilføjet.

Kan jeg kun levere oversættelser til bestemte projekter?

Ja, du har mulighed for at udgive visse projekter med beskrivelser på kun ét sprog, og andre med flere oversættelser. Når du tilføjer et sprog til din platform, vil det kræve, at du leverer en manuelt skrevet oversættelse af dit projekt titel på hvert af de sprog, du har valgt (alle sprog skal blive grønne), men ikke beskrivelsen .

Men hvis en bruger er i en anden sprogindstilling, og der ikke er nogen manuel oversættelse af projektbeskrivelsen skrevet af administratoren, vil brugeren kun se projektbeskrivelsen på det sprog, du har skrevet den på. Derfor opfordrer vi dig til at offentliggøre projekter på alle sprog så hurtigt som muligt for at inkludere alle og sikre fair gennemsigtighed.

Til oversættelse af titlen har du mulighed for:

1. Kopier og indsæt den direkte titel på originalsproget i tekstboksen for de andre sprog.

2. Brug andre oversættelsesprogrammer (f.eks. Google Translate, DeepL) til en simpel oversættelse.

Bemærk: Det er i øjeblikket ikke muligt at skjule visse projekter på 1 eller flere sprog. For at give mulighed for inkluderende deltagelse vil alle projekter altid blive vist på alle tilføjede platformssprog.