Hvis jeg registrerer mig og opretter en konto, hvilke af mine data vil så være synlige for andre personer på platformen?
Hvis jeg registrerer mig og opretter en konto, hvilke af mine data vil så være synlige for andre personer på platformen?

Kun de mest basale og nødvendige profiloplysninger vil være synlige på platformen.

Aline Muylaert avatar
Skrevet af Aline Muylaert
Opdateret over en uge siden

Oprettelse og registrering af din konto på platformen er det første skridt til at kunne deltage fuldt ud på platformen, så du kan skrive kommentarer, interagere i projekter og indsende dit input.

Data, der er synlige for andre brugere på platformen

Når du opretter din konto, har du din egen profilside , som kan ses af andre brugere af platformen (registrerede og ikke-registrerede). De kan kun se dit navn, profilbillede (anbefales, men er valgfrit), den dato, du har tilmeldt dig, og eventuelle offentlige kommentarer eller indlæg, du har lavet - intet andet. På projektsider kan andre brugere se de indlæg eller kommentarer, du har lavet, på samme måde som du kan se, hvilke indlæg eller kommentarer de også har lagt.

Data synlige for platformens administratorer

Alternativt kan platformen admins er de personer, der administrerer og driver platformen, og derfor også har adgang til andre data, som du giver på platformen, f.eks. i registreringsprocessen.

Alle dine personlige data er underlagt privatlivspolitik , som du accepterede, da du først registrerede din konto. Du kan til enhver tid finde den ved at gå ned i bunden af siden og klikke på "Privatlivspolitik".

Du kan også gennemgå og ændre dine cookie-indstillinger (det spor af data-"krummer", du efterlader, når du interagerer med platformen), hvilket ændrer den type data, platformen kan indsamle fra dig.