FAQ
Kan jeg eksportere billeder og vedhæftede filer af idéer og input på platformen?
Kan jeg eksportere billeder og vedhæftede filer af idéer og input på platformen?

Hvilke data og oplysninger er inkluderet i Excel-filen, når ideerne eksporteres?

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

Når ideer og input eksporteres fra platformen, eksporteres dataene til et enkelt Excel-regneark. Billeder kan ikke eksporteres, men vedhæftede filer kan eksporteres. Hvis du laver en "global" idéeksport (Admin > Project > Ideas > Export > Export all ideas of this project), vil downloadlinket blive inkluderet for hver idé i det regneark. Du kan ikke "batch-downloade" de vedhæftede filer, du skal klikke på hvert download-link individuelt.

Regnearket indeholder dog flere andre nyttige oplysninger og datapunkter, f.eks:

• Titel på input

• Beskrivelse

• Forfatterens navn, e-mail, bruger-ID

• Udgivelsesdato

• Inputmetrikker (upvotes, downvotes, kommentarer)

• Input-URL

• Projekt & Tags

• Status