Tilpasning af navigationslinjen

Tilføj, fjern og tilpas navnet på siderne i navigationslinjen

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

Administratorer kan tilføje, fjerne og tilpasse navnet på siderne, så de passer til fællesskabets behov og branding. Du kan konfigurere navigationslinjen, så den giver vejledning i dit samfundsengagement og passer til din identitet.

For at få kontrol over navigationslinjen kan du gå til "Sider & menu" i administratorpanelet på din platform. Her finder du en liste over alle standardsiderne.

Du kan klikke på "Tilføj side" for at oprette en ny side og klikke på "Tilføj til navbar" for at få den vist på navigationslinjen. Du kan også fjerne siderne fra navigationslinjen ved at klikke på "Remove from navbar".

Du kan oprette så mange sider, som du ønsker, og du kan tilføje op til maksimalt 7 sider på navigationslinjen, som skal være synlige for offentligheden. 'Hjem' og 'Alle projekter' er låste sider og kan ikke fjernes. Alle sider undtagen "Hjem" kan omdøbes, så de passer til dit fællesskabs identitet.