Tilpasning af din platforms logo
Opdateret over en uge siden

For at sikre, at din platform er genkendelig for borgere og brugere, kan du bruge din organisations logo. Logoet vises i venstre side af navigationslinjen samt i bunden af hjemmesiden. I denne artikel vil vi forklare, hvordan du kan tilføje et logo, hvad de rigtige dimensioner og formatet er og nogle yderligere oplysninger.

Tilføjelse af et logo

Klik på "Indstillinger" i administratorpanelet > "Tilpas", og rul ned til "Logo". Klik på boksen for at uploade et billede af din organisations logo.

Højre dimensioner & format

Højden på det billede, du bruger til dit logo, skal være mindst 45 pixels, men helst større. Den kan være meget større, da den automatisk bliver nedskaleret. Bredden kan være, hvad den skal være for at respektere logoets størrelsesforhold.

Den maksimale størrelse på det billede, du bruger til logoet, er 10 MB.

Anbefalinger

Vi fraråder at bruge en masse tekst i dit logo. Fordi billedet skaleres i forhold til den skærm, det vises på.

Logoet i bunden af hjemmesiden kan ikke ændres, fordi det er knyttet til det logo, der vises i venstre side af navigationslinjen. Du kan dog tilføje information i bunden af hjemmesiden, hvor du også kan tilføje billeder. Gå til "Pages & menu" > "Edit" ved siden af "Home" > "Edit" ved siden af "Bottom info section".