Tilpasning af Om-siden

Tilføj billeder, vedhæftede filer, billeder og kontaktoplysninger!

Joost Vandenbroele avatar
Skrevet af Joost Vandenbroele
Opdateret over en uge siden

Din platform lanceres med standardindhold på Om-siden med nogle generelle oplysninger. Om-siden er altid tilgængelig via fanen 'Om' i navigationslinjen. Brug denne side til at tilføje:

• platform bred Q&A'er

• generel baggrundsinformation

• billeder

• video's

• vedhæftede filer (f.eks. retningslinjer for platforme)

• og vigtigst af alt...

... glem ikke kontaktoplysningerne for din organisation på Om-siden. Du bør i det mindste tilføje en e-mailadresse, som besøgende og brugere af platformen kan kontakte, hvis de har spørgsmål til din platform eller vores projekter.

Du kan tilpasse Om-siden ved at klikke på "Sider & menu" i administratorpanelet. Klik derefter på "Rediger" ved siden af "Om". Glem nu ikke det: Klik på Gem, når du er færdig med at redigere.

Har du brug for hjælp eller støtte? Tøv ikke med at kontakte os via support@CitizenLab.co