Artikler til platformsbesøgende og deltagere
Hvordan kan jeg finde, poste, stemme og kommentere på en idé eller et input på platformen?
Hvordan kan jeg finde, poste, stemme og kommentere på en idé eller et input på platformen?

Hvordan man bidrager til et projekt og tænker sammen med andre brugere

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

Der er flere måder at deltage i projekter på denne platform, afhængigt af hvilken metode platformens administrator har valgt. Den mest almindelige metode er at indsamle input eller feedback om et bestemt emne.

Når du vil deltage i et sådant projekt, kan du enten:

• Send en idé og giv direkte input

• Stem på en andens input eller på forslag fra platformens administrator.

• Kommenter på andres input eller på forslag fra platformens administrator.

Send en idé og giv direkte input

For at sende en idé eller et input skal du klikke på knappen til højre på skærmen, hvor der står "Send din idé" eller "Tilføj et bidrag/indstilling/kommentar/projekt/spørgsmål" (afhængigt af, hvordan dit input kaldes i projektet).

Når du har trykket på denne knap, dukker inputformularen op på din skærm med felter, der skal udfyldes, såsom en titel, en beskrivelse og mere information, hvis det er nødvendigt for projektet.

I nogle projekter kan du tilføje dit input til et kort og fastgøre det på et bestemt sted. I denne type projekter har du to måder at indsende dit input på.

1. Du kan følge trinnene som beskrevet ovenfor og udfylde koordinater eller et gadenavn under 'Location' i indtastningsformularen.

2. Klik og hold på det sted på kortet, hvor du vil fastgøre dit input. Der dukker en knap op med teksten "Indsend din idé".

Når du kun kan stemme eller kommentere på input, finder du ikke en knap til at tilføje et bidrag eller en idé. Nedenfor kan du læse, hvordan du stemmer eller kommenterer på input.

Afstemning om input

Når det er aktiveret at stemme på input fra andre, vil du se en tommelfinger-op-knap. Når du klikker på den, har du stemt for den idé. I nogle projekter er down-voting aktiveret. For at stemme ned kan du trykke på en tommelfinger-ned-knap.

Hvis du vil fortryde en afstemning, skal du blot klikke på tommelfingeren op igen. Antallet af gange, du kan stemme, kan variere og afhænger af de valg, platformens administrator har truffet.

Kommentar til input

Når kommentering af input er aktiveret, vil du se en taleboble i hvert input. Når du klikker på denne boble, vises siden med indtastningen på din skærm. Når du scroller ned til 'Kommentar', kan du skrive din kommentar. Hvis du vil tale direkte til forfatteren af indlægget, kan du tagge vedkommende med '@' i din kommentar.

Find et bestemt indlæg

Du kan bruge søgefeltet til venstre over alle indgangene til at finde et bestemt indlæg.