Tag, kopier og flyt ideer og indlæg

Flytning af input mellem faser og projekter.

Opdateret over en uge siden

Der er mange grunde til, at du ønsker at fremhæve idéer og bidrag fra deltagerne. I første fase af dit projekt har du f.eks. indsamlet idéer, som nu skal vurderes af en jury. I kan derefter præsentere vinderne i næste fase. Eller du kan ønske, at juryen foretager en forhåndsudvælgelse, som borgerne så stemmer om igen. Eller måske vil du blot fremhæve bidrag af høj kvalitet.

I denne artikel diskuterer vi følgende emner:

• Flytning eller kopiering af input fra en fase til en anden

• Flytning eller kopiering af input til et andet projekt

Flytning eller kopiering af input fra en fase til en anden

Først skal du oprette alle de faser, hvor du ønsker at vise kopierede idéer i din tidslinje. Sørg for, at du vælger deltagelsesmetoden "Indsaml input og feedback".

Når du har samlet alle ideerne og idéfasen er færdig, kan du kopiere indlæg fra den fase til en anden.

For at gøre dette skal du gå til det projekt, du arbejder på i administratorpanelet, trykke på en fase og klikke på 'Input Manager'. Dette vindue er det samme i alle faser.

Input manager

I den generelle Input Manager-fane er standardvisningen "Tidslinje". Det betyder, at du kan filtrere alle indgange efter fase og med et enkelt blik se, i hvilken fase indgangen blev tilføjet. Tallene under hvert bidrag henviser til projektets faser. I dette eksempel har projektet 4 faser. De to første stillinger er hver især i fase 2.

Bemærk: Du kan både kopiere idéer (lade dem blive i begge faser) og flytte dem (flytte dem fra en fase til en anden).

Hvis du vil flytte en indgang til næste fase, kan du gøre det ved at klikke på tallet under indgangen. På denne måde kan du tilføje eller fjerne bidrag til bestemte projektfaser.

I eksemplet nedenfor kan du se, hvilken indgang der kun tilføjes til fase 2 eller til både fase 2 og 3.

Sørg for, at alle projektfaser, som du ønsker at kopiere eller flytte idéer til, anvender idéudviklingsmetoden (dvs. indsamling af input og feedback).

Flyt eller kopier idéer til et andet projekt

I din inputmanager i administrationspanelet (platformniveau) kan du trække og slippe et input til det projekt, du vil flytte indlægget til.

Når du flytter et bidrag til et projekt, skal du manuelt angive, hvilken projektfase bidraget skal indgå i. For at gøre dette skal du gå til det projekt, som du har flyttet bidraget til, via fanen "Projekter". Tilknyt det til den rigtige fase ved at klikke under bidraget på den korrekte indikator for fasen - ellers ved systemet ikke, hvor bidraget skal placeres. Bidragets URL-adresse ændres ikke.