En flyvende start med vores Launch Kit

Er du klar til at få gang i din platform og lancere dine første deltagelsesprojekter?

Søren Kielgast avatar
Skrevet af Søren Kielgast
Opdateret over en uge siden

Velkommen til vores CitizenLab-fællesskab, og jeg håber, at du er lige så begejstret som vi er for at få gang i din platform! Artiklerne i det følgende afsnit vil hjælpe dig med at gøre din platform klar til at blive lanceret.

Artiklerne i dette afsnit giver dig et sæt af

• tjeklister til gennemgang af din platforms generelle indstillinger

• tjeklister til gennemgang af dit individuelle projekts indstillinger

Artiklerne vil også give dig et indblik i, hvordan du gennemfører en effektiv kommunikationskampagne for at skabe opmærksomhed omkring din nye platform og de projekter, du driver, og for at maksimere engagementet.

I vores lanceringspakke finder du også en klar oversigt over de handlinger, du skal foretage, når du lancerer din platform og dine første projekter.

Har du brug for hjælp eller støtte? Tøv ikke med at kontakte os via support@citizenlab.co.