Tilpas privatlivspolitikken til din organisation

Tilføj dine organisatoriske elementer til siden Privatlivspolitik

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

I bunden af hver side på platformens front-end kan brugerne finde platformens privatlivspolitik. Denne privatlivspolitik for CitizenLab tilføjes automatisk til denne side som standard.

Via platformens generelle indstillinger kan du redigere oplysningerne på denne side. Hvis du vil redigere, skal du gå til platformens back-end og klikke på "Settings" > "Policies". Her kan du vælge "Privatlivspolitik".

Ud over at redigere teksten på siden med privatlivspolitikken kan du også tilføje vedhæftede filer til siden. Det kan være nyttigt, hvis din organisation har et dokument med yderligere oplysninger om, hvordan organisationen håndterer f.eks. datasikkerhed.

Når du er færdig med at redigere siden, så glem ikke at gemme nederst på siden!