Tilpasning af din platforms skrifttype

Match skrifttypen på din platform med den fra din hjemmeside

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

I platformens indstillinger kan du redigere en masse for at matche platformen med din organisations farver og din organisations hjemmeside.

Hvis du har et Premium-abonnement kan du også tilpasse din platforms skrifttype. I øjeblikket er dette endnu ikke muligt via platformens administratorpanel.

Hvis du ønsker at ændre skrifttypen på din platform, skal du kontakte support@citizenlab.co for at tilpasse den skrifttype, du ønsker at bruge.

Du skal sende os navnet på den skrifttype, du vil bruge. Som standard bruger vi Adobe fonts til at implementere på platformen, så sørg for at tjekke, om den er tilgængelig her.

Hvis den ønskede font ikke er tilgængelig i Adobes fontbibliotek, kan du sende os en CSS-fil med fonten.