Kom i dialog med jeres borgere
Deling af din platform og dine projekter via sociale medier
Opdateret over en uge siden

Dine sociale mediekanaler kan være et vigtigt digitalt kontaktpunkt for borgere med din organisation. I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan dele platformaktivitet via sociale medier.

Der er to muligheder for at dele via sociale medier:

1. Brug knappen "Del" til at dele projekter, mapper eller input i projekter.

2. Opret og aktivér vores interaktive widget

Del-knappen i projekter og input i projekter

For at lede folk hen til dit projekt eller bestemte input kan du bruge knappen "Del" til nemt at oprette et opslag på sociale medier som Facebook, Twitter, Whatsapp eller e-mail. Hvis du vil dele det på en anden social medieplatform, kan du nemt kopiere linket til projektet, når du klikker på knappen "Del".

Denne mulighed for at dele projekter og input kan også bruges af brugerne af din platform.

Hvor finder man knappen 'Del'?

I mapper findes deleknappen i nederste højre hjørne af banneret.

I et projekt kan du finde deleknappen i boksen 'Om'.
Bemærk: Hvis du bruger Content Builder og vil have mulighed for at dele, skal du sørge for at trække 'Om'-boksen ind i din beskrivelse!

I et input i et projekt vises aktiemulighederne til højre.

Når en bruger sender et input i et projekt, dukker der en skærm op, som spørger, om de vil dele deres idé eller bidrag for at få flere stemmer. Vi kan deaktivere denne mulighed for dig. Kontakt support@citizenlab.co , hvis du vil have den deaktiveret.

Tilføj eller fjern delingsmuligheder

Hvis du vil tilføje eller fjerne delingsmuligheder (f.eks. hvis du ikke vil vise Whatsapp som en mulighed), skal du kontakte support@citizenlab.co.

Hvis du vil deaktivere deling helt, kan du også kontakte support@citizenlab.co. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at deaktivere deling for kun ét projekt. Hvis vi deaktiverer den, er den deaktiveret for hele platformen.

Opret og aktivér vores interaktive widget

En widget skaber et interaktivt link fra din hjemmeside til deltagelsesplatformen. Det er en designet ramme, der automatisk viser en række ideer med en klar opfordring til handling (knap).

Vi har en separat supportartikel om widgets, som du kan finde her!

Har du brug for hjælp eller støtte? Tøv ikke med at kontakte os via support@citizenlab.co