Oprettelse af en generel administratorprofil

Brug en generel administratorkonto til at kommunikere med deltagerne og sende input til dine projekter.

Aline Muylaert avatar
Skrevet af Aline Muylaert
Opdateret over en uge siden

I forbindelse med visse projekter vil du måske gerne skrive input eller afgive kommentarer med en generel administratorprofil. Hvis du f.eks. opretter et projekt, hvor deltagerne kun kan stemme på og kommentere på indhold, der er leveret af din by eller organisation, er det bedst at gøre dette med en administratorprofil.

Hvis du opretter en generel administratorprofil, kan du vælge det navn, der vil være synligt for deltagerne. Når der bruges en generel administratorprofil, skal det være tydeligt for deltagerne, at det er organisationen bag platformen, der reagerer, kommenterer eller bidrager.

Hvad kan deltagerne se på platformen?

Hvordan opretter man en sådan generel adminprofil?

1. Vælg en e-mail-adresse, som du nemt kan dele med dine kolleger. F.eks. kommunikation@..., deltagelse@.... eller moderator@...

2. Tilmeld dig for at oprette en ny konto. Deltagerne vil kun se det, du indtaster under "Fornavn" og "Efternavn" i din profil. Gode eksempler, som du kan bruge her, er "Moderator [Din by/organisation]", "Platform Admin" eller blot navnet på din by eller organisation.

3. Hvis du går til 'Mine indstillinger' i øverste højre hjørne på platformen, kan du også ændre dit profilbillede og tilføje en kort beskrivelse under 'Om dig'.

4. Når du er logget ind med denne konto, kan du nu skrive input og efterlade kommentarer på platformen med dit admin-navn.

Har du brug for hjælp eller support? Tøv ikke med at kontakte os via support@citizenlab.co