Tilpasning af projektbeskrivelser med Content Builder

Tilpas projektbeskrivelser med en træk-og-slip-grænseflade. Integrer fleksible layouts, multimedieindhold og indlejringer fra tredjeparter.

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret i denne uge

Med Content Builder kan du tilpasse projektbeskrivelser (ikke mappebeskrivelser) utrolig nemt med en træk-og-slip-grænseflade for at inkorporere fleksible layouts, multimedieindhold og indlejringer fra tredjeparter for at gøre engagementsprocessen interaktiv og medrivende. Med indholdsbyggeren kan du også tilføje præsentationsdias, redigere dokumenter sammen med andre, eller endda lave en hurtig undersøgelse før engagementsprocessen, give nyhedsopdateringer og meget mere.

Adgang til denne funktion afhænger af dit abonnement.

Aktivering af Content Builder

For at bruge Content Builder i dit projekt skal du gå til back-end af dit projekt > projektindstillinger > fanen Beskrivelse > skifte "Brug content builder til beskrivelse" på > klik på linket "Rediger beskrivelse i content builder". Du vil derefter blive sendt til en helt anden side: Content Builder.

Brug af sektioner, layout og indhold

Til venstre i Content Builder kan du se en menu, der består af 3 dele: sections, layoutog content. I hver af disse dele er der genstande, som du kan trække og slippe til midten af skærmen for at bruge dem. Forskellene mellem dem forklares i detaljer nedenfor.

Hvis du vil redigere en del af et -afsnit , som du lige har trukket og slæbt for at bruge, f.eks. for at tilføje et billede eller redigere teksten, skal du klikke på den del, du vil redigere - redigeringsværktøjet vises i højre side af skærmen.

Du kan også justere, hvordan de forskellige blokke i et afsnit er arrangeret, eller du kan nemt slette blokken, hvis du ikke længere har brug for den.

Brug af sektioner

Sektioner er allerede udformet som skabeloner for dig. Sektioner, der er tilgængelige: "Image & Text Cards" og "Info & accordions". Afsnittet "Image & text cards" består af 3 elementer, hvor du kan tilføje et billede og en beskrivelse. Denne indstilling kan bruges til at vise forskellige designs, f.eks. hvis du ønsker at give flere oplysninger.

Afsnittet "Info og harmonikaer" består af en hovedbeskrivelse og 3 tekstfelter, der er udformet som en drop-down menu eller harmonika. Denne mulighed kan være særlig nyttig, hvis du ønsker at beskrive forskellige dele af et projekt

Når du har valgt en af de to muligheder, kan du stadig redigere dem ved at ændre layoutet eller tilføje andet indhold.

Valg af det ønskede layout

Hvis du bruger Content Builder og vil starte helt fra bunden, starter du med at trække forskellige kolonner til midten af skærmen. Du kan vælge mellem 2 eller 3 kolonner, og hvis du vil have flere rækker af kolonner, kan du tilføje hvidt mellemrum for at sikre, at rækkerne er justeret præcis, som du ønsker det. Du kan endda trække og slippe kolonner i en kolonne 🤯

Tilføjelse og redigering af indhold

Når du har besluttet, hvor mange kolonner du vil have i din projektbeskrivelse, og du har trukket dem på plads, kan du begynde at udfylde kolonnerne. Der er et par muligheder, du kan vælge at oprette indhold med:

• Tekst - til beskrivelser af dit projekt i tekstform

• Billede - til visuelle beskrivelser af dit projekt

• Embed - for at integrere tredjepartstjenester i dit projekt

• Om feltet - indeholder oplysninger om projektet, f.eks. datoer, deltagere osv.

• Accordion - udvideligt indholdsafsnit til at tilføje en stor mængde indhold

Embed giver dig mange muligheder for at forbinde dig med tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. YouTube, Microsoft PowerPoint, Tableau, Konveio og mange flere.

Indlejring af elementer i Content Builder

For at gøre dit projekt mere engagerende og informativt for dit publikum kan du integrere tredjepartselementer som videoer, præsentationer, sociale indlæg, undersøgelser osv. i din projektbeskrivelse.

Content builder understøtter en lang række muligheder for indlejret indhold. Når du er i Content Builder, skal du blot klikke på kodekomponenten <Embed> i venstre side af programmet.

Tilføjelse af url'en til indlejring i feltet <embed>

1. Hent URL-linket til indlejring fra din udbyder > , se venligst instruktionerne i afsnittet nedenfor

2. Kopier og indsæt det i feltet content builder <embed>

3. Du er klar til at gå!

Pro-tip: Test altid, om din indlejrede URL fungerer, ved at åbne et inkognito/privat vindue for at bekræfte offentlig adgang.

Opnå URL-linket til indlejring fra din tredjepartsudbyder

Vores indlejringsfunktionalitet kræver et URL-link. Nedenfor finder du en omfattende liste over de værktøjer og tjenester fra tredjeparter, der er en del af whitelisten over tilladte domæner, som kan integreres.

Indlejring af undersøgelser

Det kræver, at du kopierer og indsætter standard delingslinket i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren. Blandt de områder, der er tilladt for indlejring af undersøgelser, finder vi:

• Typeform: Du skal kopiere standard delingslinket og indsætte det i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren.

• SurveyMonkey: Du skal kopiere standard delingslinket og indsætte det i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren.

• Enalyzer: Du skal kopiere standard delingslinket og indsætte det i indlejringsfeltet i indholdsbyggeren.

• Qualtrics: Du skal kopiere standard delingslinket og indsætte det i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren.

• SmartSurvey: Du skal kopiere standard delingslinket og indsætte det i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren.

• Snap-undersøgelser: Du skal kopiere standard delingslinket og indsætte det i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren.

• SurveyXact: Du skal kopiere standard delingslinket og indsætte det i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren.

Indlejring af dokumenter

• Google Docs kræver, at du kopierer og indsætter standard delingslinket i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren.

• Google Slides kræver, at du kopierer og indsætter standard delingslinket i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren.

• Google Sheets kræver, at du kopierer og indsætter standard delingslinket i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren.

• PDF-filer kræver, at du blot kopierer standard-URL'en og indsætter den i feltet til indlejring i indholdsopbyggeren.

• Slideshare

• Klik først på ikonet "Del" i din Slideshare. Du vil blive sendt til en formular, der indeholder den indlejringskode, som du skal udtrække URL-linket fra.

• Vigtigt: Du kan ikke blot kopiere og indsætte URL'en "Link" (nederst i skærmbilledet) i content builder, du skal kopiere URL'en fra indlejringskoden, hvilket kræver, at du redigerer linket en smule ved at slette den første del af linket, der indeholder teksten <iframe = src=" og slette den sidste del af linket (fra " width=).

• Microsoft (Word/Excel/Powerpoint):

• Først skal du klikke på ikonet "Del". Du vil blive sendt til en formular, der indeholder den indlejringskode, som du skal udtrække URL-linket fra.

• Vigtigt: Du kan ikke blot kopiere og indsætte URL-adressen "Link" i content builder, du skal kopiere URL-adressen fra indlejringskoden, hvilket kræver, at du redigerer linket en smule ved at slette den første del af linket, der indeholder teksten <iframe = src=" og slette den sidste del af linket (fra " width=).

• Konveio kræver, at du kopierer og indsætter standard delingslinket i indlejringsfeltet i indholdsbyggeren.

• Vigtigt: Du bliver nødt til at redigere dette link lidt ved at slette den første del af linket, der indeholder teksten <iframe = ... src=" og slette den sidste del af linket (fra " frameborder=)

Indlejring af kort

• Google maps: Først skal du klikke på ikonet "Del". Du vil blive sendt til en formular, der indeholder den kode til indlejring af kortet, som du skal udtrække URL-linket fra.

• Vigtigt: Du kan ikke blot kopiere og indsætte URL-adressen "Link" i content builder, du skal kopiere URL-adressen fra indlejringskoden, hvilket kræver, at du redigerer linket en smule ved at slette den første del af linket, der indeholder teksten <iframe = src=" og slette den sidste del af linket (fra " width=).

Indlejring af datavisualiseringer

• Tableau: Gå til visningen i Tableau Public. Vælg "Share" nederst i visningen, og kopier URL-linket, der er angivet i indsætningsafsnittet. Når du indlejrer Tableau Public i content builder, skal URL'en indeholde følgende parametre:

• showVizHome=no

• embed=true

• Google Data Studio: Klik først på ikonet "Share" (Del). Du vil blive sendt til en formular, der indeholder den indlejringskode, som du skal udtrække URL-linket fra.

• Vigtigt: Du kan ikke blot kopiere og indsætte URL-adressen "Link" i content builder, du skal kopiere URL-adressen fra indlejringskoden, hvilket kræver, at du redigerer linket en smule ved at slette den første del af linket, der indeholder teksten <iframe = src=" og slette den sidste del af linket (fra " width=).

Indlejring af sociale indlæg

• Facebook: Klik først på ikonet "Del". Du vil blive sendt til en formular, der indeholder den indlejringskode, som du skal udtrække URL-linket fra.

• Vigtigt: Du kan ikke blot kopiere og indsætte URL-adressen "Link" i content builder, du skal kopiere URL-adressen fra indlejringskoden, hvilket kræver, at du redigerer linket en smule ved at slette den første del af linket, der indeholder teksten <iframe = src=" og slette den sidste del af linket (fra " width=).

• Eventbrite: Du skal kopiere og indsætte standard delingslinket i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren.

• Desværre kan hverken Tweets eller Instagram-opslag indlejres. Det har at gøre med disse virksomheders politikker og er ikke noget, vi har nogen kontrol over.

Indlejring af videoer

Du kan indlejre en klikbar video i din content builder ved at klikke på indlejringsikonet i editoren og indsætte videoens URL-link. Sørg for at bruge den korrekte url, som kan variere fra videoværktøj til video. Her er nogle bemærkelsesværdige oplysninger:

• Youtube: Klik først på ikonet "Del". Du vil blive sendt til en formular, der indeholder den indlejringskode, som du skal udtrække URL-linket fra.

• Vigtigt: Du kan ikke blot kopiere og indsætte URL-adressen "Link" i indholdsopbyggeren, du skal kopiere URL-adressen fra indlejringskoden, hvilket kræver, at du redigerer linket en smule ved at slette den første del af linket, der indeholder teksten <iframe = src=" og slette den sidste del af linket (fra "title=").

• Vimeo: Klik først på ikonet "Del". Du vil blive sendt til en formular, der indeholder den indlejringskode, som du skal udtrække URL-linket fra.

• Vigtigt: Du kan ikke blot kopiere og indsætte URL-adressen "Link" i indholdsopbyggeren, du skal kopiere URL-adressen fra indlejringskoden. URL-adressen skal indeholde "video-ID" og skal se således ud: https://player.vimeo.com/video/<video_id>.

• Daglig bevægelse: Klik først på ikonet "Del". Du vil blive sendt til en formular, der indeholder den indlejringskode, som du skal udtrække URL-linket fra.

• Vigtigt: Du kan ikke blot kopiere og indsætte URL-adressen "Link" i content builder, du skal kopiere URL-adressen fra indlejringskoden, hvilket kræver, at du redigerer linket en smule ved at slette den første del af linket, der indeholder teksten <iframe = src=" og slette den sidste del af linket (fra " width=).

• Dreambroker: Først skal du kopiere standard delingslinket. For Dreambroker-embed links skal du manuelt tilføje ordet iframe i den URL-adresse, du skal indsætte i embed-feltet på content builder

• Wistia kræver, at du kopierer og indsætter standard delingslinket i indlejringsfeltet i indholdsopbyggeren.

Har du brug for mere hjælp eller støtte? Kontakt vores supportteam via chatboblen i administrationspanelet.