Start på dit projekt
Brug af ESRI ArcGIS-funktionslag og basiskort
Opdateret over en uge siden

Når du bruger deltagelsesmetoden "Indsaml input og feedback" i et projekt, kan du vælge mellem "listevisning" og "kortvisning". Når man bruger "kortvisning", kan brugerne fastgøre en idé på et kort eller tilføje en placering (en adresse eller koordinater) til inputformularen. Alle de input, du indsamler, vil blive vist på et kort.

Som standard bruger kortene på platformen en enkel og klar stil, der stammer fra Open Street Map.

Hvis du har adgang til Esri-tilføjelsen, kan du konfigurere kortet og vise rigere information på kortet ved at importere Esri-funktionslag eller Esri-webkort.

Aktivér Esri på din platform

Når du har købt Esri-tilføjelsen, skal du klikke på "Værktøjer" i administratorpanelet i navigationskolonnen til venstre og klikke på "Aktiver Esri".

Indsæt din Esri API-nøgle, og klik på "Gem nøgle".

Forskel mellem funktionslag og webkort

Esri-webkort: Et fuldt funktionsdygtigt kort oprettet af en kunde på ArcGIS Online. Det kan f.eks. bestå af et grundkort + forskellige kortlag (f.eks. Esri Feature Layers). Der kan kun tilføjes ét Esri Web Map pr. kort på vores platform.

Esri-funktionslag: Et enkelt lag, der kan føjes til et kort. Flere Esri Feature Layers kan tilføjes til vores kort, og Feature Layers kan også tilføjes over et Esri Web Map.

Esri-funktionslag