Mulighed for anonym deltagelse

Konfigurer anonymitetsniveauet, og giv beboerne mulighed for at skjule deres identitet.

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

Ved at tillade anonym deltagelse kan man fremme rummelighed og tilskynde brugerne til frit at udtrykke deres idéer og holdninger. Administratorer og projektledere kan konfigurere anonymitetsniveauet og give beboerne mulighed for at skjule deres identitet. I denne artikel udforsker vi de funktioner, der er inkluderet i denne Beta-funktion:

To former for anonymitet

• Frivillig anonymitet, som gælder for ideer, kommentarer og forslag → ved at aktivere den giver du brugerne mulighed for at skrive anonymt. Hvis du er bekymret for nogle beboeres mulighed for at deltage i et projekt, fordi andre brugere ved, hvem de er, kan du overveje at aktivere denne funktion for det pågældende projekt for at maksimere inklusiviteten.

• Obligatorisk anonymitet, som gælder for undersøgelser på platformen , der kræver, at alle brugerdata anonymiseres.

Eksempel på de samtaler, som vi forventer, at funktionen vil åbne op for.

Eksempel på de samtaler, som vi forventer, at funktionen vil åbne op for.

Konfigurerbarhed på faseniveau

Anonymiseringsknappen findes under indstillingerne for projektfasen eller forslagsmodulet. Administratorer og projektledere har mulighed for at konfigurere, om en projektfase tillader anonyme kommentarer, indsendelse af ideer og oprettelse af forslag. Denne fleksibilitet muliggør tilpasning baseret på projektets krav og behov.

Admins/pms'er kan aktivere anonym deltagelse i idéudvikling på en fase for fase-basis. Hvis knappen er slået til, vil brugerne kunne vælge at anonymisere deres bidrag (ideer eller kommentarer).

Som standard vil projektfaser for ideer og undersøgelser samt forslag ikke have anonymisering tilladt slået til. Det er op til dig at beslutte, om du vil aktivere den for et bestemt projekt.

Når anonyme input, forslag eller kommentarer er aktiveret for en fase/et projekt, har brugerne mulighed for at skjule deres identitet for andre brugere og for platformens administratorer og projektmoderatorer. Denne anonymitet kan opretholdes under forskellige interaktioner, såsom at indsende eller svare på kommentarer, dele ideer eller foreslå løsninger.

Anonyme brugerdata

Når en bruger vælger at skrive/kommentere anonymt, vil hans/hendes indlæg ikke blive knyttet til hans/hendes brugerdata. Det betyder, at hverken andre brugere eller platformens administratorer vil kunne knytte brugerens bidrag til brugerprofilen.

Moderation af indhold

Uanset om forfatterne vælger at skrive anonymt eller ej, vil platformens administratorer og projektmoderatorer have mulighed for at moderere alt indhold, herunder indlæg, kommentarer og forslag. Platformen er udstyret med blokering af blasfemi og detektorer for upassende indhold, som fungerer uafhængigt af anonymiseringsindstillingerne for et projekt. Det sikrer, at indholdsmodereringen forbliver konsekvent og effektiv, og at der opretholdes et sikkert og respektfuldt miljø for alle deltagere.

Hver gang en beboer vælger at skrive anonymt, når det er tilladt i den pågældende fase, vil denne besked blive vist.