Oprettelse af en smart gruppe af registrerede brugere, der har deltaget i en undersøgelse
Oprettelse af en smart gruppe af registrerede brugere, der har deltaget i en undersøgelse

Opbygning af fortsat engagement med tidligere deltagere

Aline Muylaert avatar
Skrevet af Aline Muylaert
Opdateret over en uge siden

Når du har gennemført en bestemt undersøgelse, kan du tage det næste skridt fremad i kontakten med respondenterne fra undersøgelsen ved at oprette en "smart gruppe" af registrerede brugere på platformen. De nuværende undersøgelsesværktøjer på platformen giver brugerne mulighed for at deltage i undersøgelsen på platformen, men er ikke fuldt integreret, så du selv kan oprette smarte grupper.

Hvis du bruger Typeform:

1. Aktivér funktionen "skjulte felter" i din typeform-undersøgelse. Sørg for at aktivere det, før du starter din undersøgelse.

2. Kontakt support@citizenlab.co med et link til typeform-undersøgelsen ELLER et link til projektet.

3. Vi opretter derefter smartgruppen for dig på platformen og giver dig besked så hurtigt som muligt.

Hvis du bruger Google Forms:

1. Inkluder et spørgsmål i undersøgelsen for at indsamle oplysninger om respondenten såsom deres navn eller e-mailadresse (helst).

2. Kontakt support@citizenlab.co med liste eller regneark over brugernes e-mails og navne, så vi kan krydstjekke respondenterne med de respektive brugere på platformen.

3. Vi opretter derefter smartgruppen for dig på platformen og giver dig besked så hurtigt som muligt.