Acceptere en invitation uden invitationsmailen

Sådan gør du, når en bruger ikke kan finde sin invitationsmail

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

Hvis du inviterer nogen via e-mail gennem platformen, skal de bruge linket i invitationen til at registrere sig på platformen, og det betyder , at de ikke længere kan registrere sig direkte via platformen. Det er med til at beskytte kontiene, f.eks. ved at sikre, at nogen ikke tilmelder sig med en anden inviterets e-mailadresse og får adgang til platformen som administrator.

Nogle gange sker det, at personen ikke kan finde sin invitation. I dette tilfælde er der to muligheder for at hjælpe denne person.

1. Send dem deres unikke "token" fra invitationen.

2. Slet deres invitation.

Send et unikt 'token' fra en invitation

Hvis du har sendt en invitation ud med bestemte handlinger, såsom at tilføje folk til en gruppe eller gøre dem til administrator eller projektleder, er det især nyttigt at bruge tokens, når en invitation går tabt.

Hver invitation får et unikt token, og det token kan bruges til at acceptere en invitation uden invitationsmailen.

Hent tokenet

For at få det unikke token skal du klikke på "Invitationer" > "Alle invitationer" > "Eksporter alle invitationer".

I den første kolonne finder du det unikke token, der er knyttet til hver invitation.

Find den person, du vil sende tokenet til, og kopier tokenet.

Send den rigtige URL

Når du har tokenet, skal du sende den pågældende person en specifik URL:

dinplatformurl.com/invitation

Hvis du går ind på denne side, vil der dukke en skærm op med en registreringsformular. I det første felt skal tokenet udfyldes.

Når personen har indtastet dette unikke token, bør vedkommende kunne fortsætte med sin registrering.

Slet en invitation

Du kan slette en invitation ved at klikke på fanen 'Alle invitationer' og vælge papirkurvsikonet. Det giver dem mulighed for at tilmelde sig direkte via platformen igen, eller du kan sende dem en ny invitation og prøve igen.

Vigtigt: Hvis du har valgt visse indstillinger i invitationen, som f.eks. automatisk at tilføje dem til en gruppe eller gøre dem til administrator eller projektleder, vil disse indstillinger gå tabt for de slettede invitationer.

Du kan ikke automatisk slette gamle invitationer i batch.