Brug af FormSync til at uploade offline-deltagelse i stor skala
Brug af FormSync til at uploade offline-deltagelse i stor skala

Gør dine konsultationer inkluderende, og bring offline indsigt og input til din online platform med et enkelt klik.

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

Vores platform giver mulighed for at generere og downloade printbare versioner af idé- eller undersøgelsesformularer, hvilket gør det nemt at dele og distribuere fysiske kopier af dine formularer. Når du har indsamlet svar på papir, kan du også scanne og uploade disse formularer til vores system, så de er nemme at organisere og analysere.

I denne supportartikel vil vi forklare, hvordan man genererer printbare formularer, hvordan man scanner og uploader disse formularer, når de er udfyldt, og hvordan man kan gennemgå og justere svarene for at rette eventuelle fejl eller helt fjerne svar.

Adgang til denne funktion afhænger af dit abonnement.

Generering af printbare formularer

Trin 1 - opret en fase/et projekt

For at kunne generere en formular, der kan udskrives, skal du først oprette en undersøgelse eller en idéfase.

For at lave en undersøgelse på platformen eller en idéfase kan du starte med at oprette et projekt.

Under afsnittet "Hvad vil du gøre?" kan du vælge de inddragelsesmetoder, du gerne vil bruge til en fase i projektet, og her vælger du: "Opret en undersøgelse på platformen" eller "Indsaml input og feedback offentligt".

Når du har oprettet en fase i dit projekt med en undersøgelse eller idéudvikling i platformen som metode, kan du oprette din undersøgelse eller idéudviklings-/inputformular i undersøgelses- eller formularbyggeren ved at klikke på "Rediger undersøgelse" eller "Rediger inputformular".

Du kan læse alt om, hvordan du opretter og redigerer en undersøgelse på platformen i denne supportartikel.

Trin 2 - Download en PDF- eller Excel-fil

Når du har oprettet en undersøgelse, har du mulighed for at downloade den i to forskellige formater: PDF eller Excel. Dette kan gøres enten i undersøgelsesbyggeren eller i fanen "Undersøgelse" i back-end af dit projekt.

For at downloade undersøgelsen som PDF skal du blot navigere til undersøgelsesbyggeren og klikke på "Download som PDF". Dette vil generere en PDF-version af din undersøgelse, som du kan gemme eller udskrive til dine optegnelser.

Alternativt, hvis du er i back-end af dit projekt, kan du klikke på de tre prikker ved siden af undersøgelsen og vælge "Download undersøgelsen som PDF" i drop-down-menuen.

Ud over at downloade en PDF-version af din undersøgelse har du også mulighed for at eksportere en Excel-skabelon. Det kan du gøre ved at klikke på de tre prikker ved siden af undersøgelsen og vælge "Download en Excel-skabelon" i rullemenuen.

Sørg for ikke at ændre den downloadede PDF på nogen måde efter download: det kan føre til fejl i uploaden.

Upload af formularer

Når du er færdig med at indsamle offline-svar, kan du begynde at uploade dem til platformen. Ved at udnytte OCR-teknologi giver vi dig mulighed for at scanne og uploade papirsvar, der er skrevet i hånden, i stor skala. Hvis du har indsamlet offline-svar med f.eks. en tablet i Excel-ark-skabelonen, kan du også uploade dem meget nemt.

Sådan gør du:

I dit projekts back-office kan du klikke på de tre prikker ved siden af undersøgelsen og vælge "Add offline inputs".

En ny side åbnes: Input Importer. Importøren vil være tom, fordi du først skal importere dine svar. Det gør du ved at klikke på "Import" i øverste højre hjørne.

Klik på "Klik for at vælge en fil" for at uploade en PDF-fil med scannede formularer eller en udfyldt Excel-fil. Hvis du har flere sprog på din platform, skal du vælge det rigtige sprog.

Godkend importerede input

Når du har importeret en fil, ser du svarene til venstre på skærmen. Når du vælger en af indgangene, vises indholdet i midten af skærmen. Du kan scanne svarene og ændre e-mailadressen og markere eller fjerne markeringen af 'Brugersamtykke'. Hvis alt er korrekt, skal du klikke på "Godkend". Input forsvinder fra Input-importøren, og du kan gå videre til det næste svar.

Når du importerer en PDF-fil med scannede formularer, vil den scannede formular være synlig til højre, så du kan kontrollere, om OCR-teknologien har genkendt skriften korrekt.

Med disse enkle trin kan du nemt generere og uploade printbare versioner af dine formularer, hvilket gør det lettere at dele og analysere dine ideer og svar.