Kan en deltager ændre sine brugerdata?

Deltagerne kan til enhver tid ændre eller slette deres brugerdata (detaljer) i deres profilindstillinger.

Aline Muylaert avatar
Skrevet af Aline Muylaert
Opdateret over en uge siden

Ja, deltagerne kan til enhver tid ændre eller slette deres brugerdata (detaljer) ved at gå til deres profil. Hvis brugerne føler sig utilpasse med at dele visse data, kan de vælge at slette alle valgfrie data eller slette deres konto, hvis de ikke længere ønsker at deltage, og deres konto forbliver online og offentlig.

Men hvis ID-verifikation er aktiveret på din platform (for at verificere deltagernes identitet), kan nogle registreringsfelter være knyttet til det og udfyldt på forhånd, og kan derfor ikke ændres. Hvis du f.eks. indhenter data om en brugers bopæl via ID-verifikation for at bekræfte, at vedkommende er medlem af community X, vil vedkommende ikke kunne ændre disse oplysninger.

Hvis de vil ændre deres data, kan de gøre det ved at følge nedenstående trin:

1. Klik på din Profil i øverste højre hjørne af skærmen, og klik på 'Mine indstillinger'.

2. Rediger dine profiloplysninger og data på din profilside. Bemærk, at dit navn og profilbillede kan ses af andre brugere på platformen.

3. Klik på den røde knap 'Gem ændringer' for at sikre, at alle ændringer er gemt. En grøn tekst, der siger "Din profil er blevet gemt" skal vises for at bekræfte dette.