Hvordan kan jeg ændre og slette mine brugerdata?

Gå til Profil > 'Mine indstillinger' > Rediger > Gem > Færdig!

Aline Muylaert avatar
Skrevet af Aline Muylaert
Opdateret over en uge siden

For både at opdatere og slette dine brugerdata skal du blot følge nedenstående trin:

1. Klik på din Profil i øverste højre hjørne af skærmen, og klik på 'Mine indstillinger' .

2. Rediger dine profiloplysninger og data på din profilside. Bemærk, at dit navn og profilbillede kan ses af andre brugere på platformen.

3. Klik på den røde knap 'Gem ændringer' for at sikre, at alle ændringer er gemt. En grøn tekst, der siger "Din profil er blevet gemt" skal vises for at bekræfte dette.

4. Du kan til enhver tid vælge at slette alle valgfrie data, hvis du ikke føler dig tryg ved at dele dem længere. Du kan også vælge at slette din konto, hvis du vælger ikke længere at deltage på platformen. Hvis du har slettet din gamle konto, men af en eller anden grund ønsker at blive medlem igen, kan du til enhver tid oprette en ny profil med den samme e-mail og de samme oplysninger.

Undtagelse: Hvis ID-verifikation er aktiveret på platformen af administratorerne (for at bekræfte din identitet), kan nogle registreringsfelter være knyttet til det og udfyldt på forhånd, og derfor kan ikke ændres. Hvis vi for eksempel modtager din bopæl via ID-verifikation for at bekræfte, at du er borger i by X, vil du ikke kunne ændre disse oplysninger.